Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Karup Design Slaapbank UNWIND naturel hout incl. matras

1.199,00 1.019,15 je bespaart 179,85
of 339,72 in 3 termijnen
Leverbaar - Levertijd 1-3 weken
  • Voor 15.00 bestelddezelfde dag nog verzonden (mits op voorraad)
  • Geen verzendkosten vanaf €50binnen Nederland
  • Gemakkelijk bestellenzonder account
  • 14 dagen bedenktijdrustig kijken of het past in je interieur

UNWIND bank/bed van Karup

The . Movie . Sofa

De naam zegt het al, dit is de perfecte bank om te ONTSPANNEN en te relaxen. Met één simpele beweging transformeert hij van een slanke, modern geïnspireerde grenenhouten bank uit het midden van de eeuw in een filmavondbank die wacht tot je in een horizontale positie gaat, achterover leunt en ontspant. De ruime armleuning werkt als een kleine ingebouwde bijzettafel en zorgt ervoor dat je al je benodigdheden binnen handbereik hebt.&nbsp,&nbsp,</ p>

Extra slaapruimte nodig? Tiny living of een kleiner appartement? We hebben jou ook gedekt. De Unwind Sofa is een driezitsbank, een filmbank en een bed. Wissel gewoon van positie en geniet van een goede nachtrust.

De knoesten in de meubels van natuurlijk hout zijn individuele kenmerken en uitstraling van elk meubelstuk. Geen twee zullen er hetzelfde uitzien. Je kunt verwachten dat de natuurlijke houten oppervlakken in de loop van de tijd veranderen wanneer ze permanent worden blootgesteld aan het klimaat, zonlicht en schommelingen in de luchtvochtigheid.

Algemeen hout onderhoud: plaats geen hete voorwerpen op het meubel, plaats geen kaarsen direct op het meubel, veeg gemorste vloeistoffen onmiddellijk af met een vochtige doek, controleer regelmatig of de schroeven en fittingen goed vastzitten.

De gemengde stof is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Alleen met een droge doek reinigen om vlekken te voorkomen.

Afmetingen: Bankdiepte (cm) 92 Bankbreedte (cm) 218 Hoogte bank (cm) 76 Zitdiepte (cm) 70 Zithoogte (cm) 43 Hoogte rugleuning (cm) 50 Bedbreedte (cm) 145 Bedlengte (cm) 218 Bedhoogte (cm) 76 Beenhoogte (cm) 22

Matrasmaat Breedte: 130 cm, Lengte: 190 cm, Hoogte: 14 cm

Maximaal ondersteund gewicht (kg) 300

Matrasvulling 14 cm gerecyclede gemengde vezelmatras met een kern van 4 cm schuim Matrasvulmateriaal 90-95% katoen + 5-10% polyester Overtrekmateriaal 80 % katoen + 20 % polyester

Tip: zet een nachtkastje naast de slaapbank. Zelf zal ik kiezen voor het Houten krukje van Bloominville. 

Meer specificaties:

  • Breedte: 218cm
  • Hoogte: 76cm
  • Zitdiepte: 70cm
  • Zithoogte: 43cm
  • Materiaal onderstel: Dennenhout
  • Materiaal zitting: Polyester
.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »