KAARTENREKKEN

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

banner

Kaartenrekken kopen bij Deens

Kaartenrekken zijn een dankbare woonaccessoire, ze sieren je wand met de mooiste foto's en kaarten. Bij Deens.nl vind je kaartenrekken in verschillende kleuren zoals zwart, antiekkoper, koper, goud en zink. De kaartenrekken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo kun je jouw favoriete kaarten en foto's in een kaartenrek bewaren en iedere dag weer genieten van de mooiste afbeeldingen. Daarnaast kun je in een kaartenrek ook andere belangrijke artikelen bewaren zoals je sleutels, to-do lijstjes, gedroogde bloemen, tierelantijntjes en meer!

 

Kaartenrek in elke kamer in huis

Het kaarten rek is een item dat in iedere kamer in huis past. In de keuken is het een perfecte manier om eenvoudig je favoriete recepten bij elkaar te houden. Kies je favoriete zwart metalen keuken rek uit en plaats hier als je receptenkaartjes in en misschien wel je favoriete kruiden zakjes. Op deze manier is het gebruik van een kaartenrek een speelse manier om van die planken met kookboeken in je keuken af te komen.

Een kaartenrek in de woonkamer mag een ratjetoe van verschillende artikelen zijn. Hang hier je mooiste herinneringen op, maar ook je to-do lijstje voor de week en misschien is het ook een handige plek om je sleutels op te hangen. Zo wordt een kaartenrek veel meer dan alleen een plek om je kaarten neer te zetten. Ook kun je hier flyers ophangen van nieuwe tentoonstellingen in de stad of nieuwe films die je wilt zien. Op deze manier maak je van je kaartenrek een plek waar je elke dag even naar kijkt en inspiratie uit haalt.

Ook in de slaapkamer past een kaartenrek perfect. Het enige verschil tussen de andere ruimtes in huis is dat een kaartenrekken in de woonkamer redelijk goed opgeruimd moeten worden. Een slaapkamer is natuurlijk een ruimte waar je in je vrije tijd tot rust wil komen. Dit gaat vaak makkelijk als je je in een ruimte bevindt die er rustig en kalm uitziet. Hang foto’s dan ook symmetrisch op in het kaartenrek, waardoor het rust uitstraalt en toch je mooiste herinneringen en kaarten bevat.

 

Een kaartenrek voor op kantoor

Kaartenrekken zijn niet alleen handig voor in huis maar ook voor op kantoor. Maak je gebruik van bijvoorbeeld A4 brochures of flyers? Dan kan je deze makkelijk én leuk uitstallen in een van de kaartenrekken van Deens. Kies hiervoor een mooi metaal zwart, koperen of gouden kaartenrek voor uit wat niet misstaat op elk kantoor!

 

Service van Deens

Kaartenrek kopen? Dat doe je natuurlijk bij Deens! Deens.nl is een grote webshop met de leukste woonartikelen en woonaccessoires. Bij een bestelling vanaf €50,- ontvang je van ons je verzending gratis. Ben je op zoek naar een specifiek product maar heb je dat niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag met de zoektocht naar het woonproduct dat jouw huis compleet maakt.

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab