Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
BLOG | THINK PINK DEENS houdt van de zomer! Ondanks dat het weer deze week een beetje tegenzit, haalden we met roze woonaccessoires en wat goudgele accenten de zonnige sfeer in huis.

THINK PINK!

De lente is toch wel het seizoen dat ons hart sneller doet slaan. De zon doet haar best, de temperatuur loopt op en ja… dan zien wij alles door een roze bril hier bij DEENS. Visioenen van lange warme zomeravonden in de tuin passeren de revue; een relaxt muziekje op de achtergrond (via de bluetooth speaker van Kreafunk natuurlijk!), lange tafels worden gedekt en vrienden schuiven aan en blijven tot diep in de nacht kletsen, dansen en genieten.

MAARRRRR....Zover is het helaas NOG niet. Toch haalde ik deze sfeer alvast in huis door een HINT OF PINK, oftewel een vleugje roze, toe te voegen aan mij interieur. Subtiel en warm. Door de verrassende combinatie met goudgeel krijgt deze kleur een veel warmer karakter.

 

 

 

Geïnspireerd geraakt? Onderaan deze pagina hebben we de directe links naar de producten op de foto op een rijtje gezet voor je, zodat je lekker relaxt kunt shoppen.

 

Magneetbord MARIE (in meerdere kleuren verkrijgbaar)

Bluetoothspeaker AGROOVE van Kreafunk by House Doctor

Sierkussen rond (verkrijgbaar in meerdere kleuren)

Wandkastjes Willem (verkrijgbaar in wit en zwart)

Rattan loungestoel van House Doctor (verkrijgbaar in zwart en naturel)

2 reacties
Wickhen Driks

Ik vind rose een leuke kleur. veelal kom ik op de lastige conclussie dat mijn huis in het rose veel mooier uit zou zien, maar dan denk ik heel gauw aan wat mensen van zullen vinden. Ik moet hier zeker van af komen, maar het is nog steeds een drempel voor mij.

Wickhen Driks

Ik vind rose een leuke kleur. veelal kom ik op de lastige conclussie dat mijn huis in het rose veel mooier uit zou zien, maar dan denk ik heel gauw aan wat mensen van zullen vinden. Ik moet hier zeker van af komen, maar het is nog steeds een drempel voor mij.

Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »