Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Casa Figo x DEENS Gelegen aan het einde van een doodlopend straatje in een rustige woonwijk vind je Casa Figo. Een prachtig gerenoveerde villa in het authentieke vissersdorpje L’Ametlla de Mar aan de Spaanse Costa Dorada.

Een prachtig gerenoveerde villa


De Belgische eigenaren - met een design winkel in Antwerpen - hebben de villa met smaak en oog voor detail ingericht.

De Belgische eigenaren hebben de Spaanse villa met smaak en oog voor detail ingericht. Ze hebben onder andere gebruik gemaakt van meubels en accessoires van hoge kwaliteit design merken waaronder het eigen merk Bisschop Curious Cases, alsook Madam Stoltz, Tine K en Mr Plant.

De oude tegelvloeren en balkenplafonds zijn gebleven en smelten in harmonie samen met alle natuurlijke kleuren en materialen die er gebruikt zijn om de villa zijn charme te geven.

De ruime villa in Spanje is daarnaast voorzien van alle comfort om je verblijf daar zo aangenaam mogelijk te maken; een ruime woonkamer met een zithoek, plus een extra leefruimte op de 1e verdieping, een volledig ingerichte keuken van alle gemakken voorzien. Tevens telt de villa 6 slaapkamers met eigen badkamers. Ideaal voor een grote familie of vriendengroep. De prachtige buitenruimtes zijn gecreëerd en zo ingericht om volledige te genieten van het fijne Mediterrane klimaat.

Rond het zwembad staan luxe ligbedden met heerlijke matraskussens. Hier zorgen de rieten parasols en palmbomen voor een heus strandgevoel! Het overdekt terras met ruime eethoek en een buitenkeuken is ideaal voor een heerlijke late lunch, een zomers diner, een goed boek of aperitief in de schaduw. Een trap verbindt de tuin met het grote balkon op de eerste verdieping van de villa en biedt schitterende uitzichten!

Mocht je graag in de watten gelegd worden dan is er zelfs een mogelijkheid voor een privé chef (op aanvraag) en massages aan huis.

Het kleine dorpje L’Ametlla staat bekend om haar prachtige, intieme baaien en stranden waarvan de dichtstbijzijnde op maar 2,5km liggen, maar ook het dorp zelf is erg leuk om te bezoeken. Voor de fanatiekelingen kun je uitstekend golfen en wandelen in de buurt, fietsen in de Delta del Ebro, kajakken op de gelijknamige rivier en vind je vele interessante bezienswaardigheden in de buurt om eens een dag te bezoeken.

Casa Figo is te reserveren via Nice2Stay

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »