Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
De vele voordelen van kunstplanten op een rij Ben jij ook zo gek op planten? Groen geeft een levendige uitstraling aan je interieur. Dan weet je waarschijnlijk ook dat het niet altijd even makkelijk is om de planten in leven te houden. Ga dan voor kunstplanten.

Waarom kunstplanten zo populair zijn

Planten onderhouden is nog een hele klus. Om toch een urban jungle-sfeer in je woning te creëren, kun je kiezen voor kunstplanten en bloemen. Nu kunnen we begrijpen dat je nog aan het idee van een 'nepplant' moet wennen. Daarom raden wij je aan om de collectie kunstplanten en bloemen van Mr Plant te bekijken.

Kunstbloemen en kunstplanten van Zweeds merk: Mr Plant 

Mr Plant is een van Europa’s toonaangevende leveranciers van kunstplanten, bloemen en bomen. Mr Plant biedt een totaalconcept, met hoogwaardige producten en aanvullende accessoires. Ze zijn een veilige partner met een hoog serviceniveau. Een breed assortiment dat we seizoensgebonden vernieuwen en ambitieuze warehousing stellen ons in staat om wereldwijd het juiste product op het juiste moment te leveren. Mr Plant heeft het hoofdkantoor en displays in Tidaholm, Zweden. Het bedrijf is opgericht in 1988 en maakt deel uit van de bedrijvengroep Dalema.

Kunstbloemen en planten inkopen?

Ben je geïnteresseerd in de kunstbloemen en planten van Mr Plant voor jouw eigen onderneming? Kom in contact met Suzan en Noa van De Woonagent. De Woonagent vertegenwoordigt naast woonmerk Madam Stoltz ook Mr Plant binnen Nederland, België en Luxemburg. Waar de nadruk bij Madam Stoltz meer op de retailers ligt, ligt de nadruk bij Mr Plant op zowel retailers als projectinrichting. Denk hierbij aan stylisten, horeca, showrooms, vastgoedstyling, interieur designers maar ook grote decoratieve projecten zoals festivals, winkelcentra e.d.

Nog niet helemaal overtuigd van kunstbloemen en kunstplanten in je huis? Hieronder hebben we de grootste voordelen voor je op een rij gezet.

#1 Weinig tot geen onderhoud

Voor de meeste mensen is dit de belangrijkste kenmerk van een kunstplant; ze hebben geen water nodig. Ook hoef je de kunstplanten geen water of andere voedingsstoffen te geven, om te potten of af en toe in de zon te zetten. Kortom; heb jij geen groene vingers? Dan is dit de oplossing voor jou. Haal zo nu en dan even een doekje over de bladeren van de plant om het stof te verwijderen. Maar dat is alles!

#2 Zéér hygiënisch

Voornamelijk in ziekenhuizen, praktijken en in vele horecazaken is het gebruik van kunstbloemen en kunstplanten erg populair. Echte planten en bloemen zijn hier vaak niet gewenst doordat ze wellicht een bacterie, schimmels of andere allergische reacties kunnen veroorzaken. Om toch wat sfeer toe te voegen aan de vaak wat kille wachtruimtes in een ziekenhuis of bij de dokter wordt er gebruik gemaakt van kunstbloemen en kunstplanten!

Pluspunt: zowel mensen als dieren kunnen allergisch zijn voor bepaalde planten. Planten kunnen namelijk een allergische reactie veroorzaken op je huid, ogen en slijmvliezen. Bij kunstplanten heb je geen last van je allergie voor een plant. Kunstplanten en kunstbloemen zijn daarom bijvoorbeeld óók ideaal voor in hotels en kantoren.

#3 Duurzaam en gaan heel lang mee

Verse bloemen zijn prachtig, maar na een week of twee, als je geluk hebt, gaan ze vaak al hangen… Voor je het weet moet je ze in de kliko gooien, zonde! Bij kunstbloemen en kunstplanten is dat niet het geval. Kunstbloemen en kunstplanten verwelken niet, schimmelen niet en hoeven niet om de zoveel dagen vers water. Echte planten gaan over het algemeen langer mee dan een (echte) bos bloemen. Maar dit is niet bij iedereen het geval. Het is nog best lastig om een plant goed te verzorgen. De een moet iedere week water, de ander één keer in de maand. De ene plant mag wel in de zon, de ander doet het juist goed op donkere plekken, al met al een hele taak om je plantenvrienden goed te blijven verzorgen! En wanneer je dit niet doet gaan ze dood. Dat is natuurlijk niet leuk en bovendien ook heel zonde van je geld. Bij de kunstplanten van Mr Plant heb je deze problemen niet, ze gaan namelijk een leven lang mee!

#4 Lief voor je huisdieren

Het kan soms voorkomen dat er bepaalde huisdieren graag aan sommige planten knabbelen, ruiken of likken. Soms kunnen ze hiervan ziek worden of zichtzelf vergiftigen! Je moet er toch niet aan denken dat dat gebeurt bij jouw furry friend? Kunstplanten zijn daarom duidelijk het betere alternatief voor giftige kamerplanten.

 

Shop onze favoriete kunstplanten- en bloemen hier:

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »