Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Duurzaam wonen met Deens Let jij bij het aanschaffen van een item voor in je interieur ook steeds meer op duurzaamheid en hoe het product geproduceerd is? Wij proberen dat altijd wel te doen. We letten vaak op of het item past bij onze wensen op gebied van milieu maar natuurlijk moet het ook voldoen aan een aantal eisen qua uitstraling! Het moet tenslotte wel bij de rest van het interieur passen. In dit blog leggen we uit welke merken in ons assortiment hier veel mee bezig zijn!

Verlichting

Bij duurzaamheid in verlichting is het mogelijk om naast het verbruik van energie ook te letten op waar het merk voor staat. Zo staat duurzaamheid namelijk hoog in het vaandel bij Good&Mojo, een merk wat we al een lange tijd met veel plezier verkopen op onze webshop. Naast dat producten van Good&Mojo een mooie natuurlijke look hebben, kunnen veel mensen zich vinden in de normen en waarden van het merk. Het bijzondere aan dit merk is dat ze veel producten zo sustainable mogelijk produceren én tegelijkertijd helpen ze mensen die dit nodig hebben door middel van support aan de WakaWaka Foundation. Wanneer je een product koopt van dit merk, zal er een bedrag naar deze non-profit organisatie gaan. Op deze manier help je wereldwijd mensen die afgelegen wonen zonder elektriciteit en andere voorzieningen. De WakaWaka Foundation helpt mensen toegang te krijgen tot onder andere scholing, communicatie en mogelijkheden om inkomen te voorzien. Een erg mooi initiatief vinden wij!

 

De lampen van Good&Mojo hebben allemaal een natuurlijke uitstraling, een trend die je op dit moment veel ziet is bijvoorbeeld bamboe. We hebben vele mooie items in ons assortiment opgenomen, dus voor ieder wat wils! Een ding is zeker, een lamp van Good&Mojo is een echte blikvanger in je interieur.

 

Zo'n echte eyecatcher is de mooie vloerlamp Palawan uit de nieuwe collectie van Good&Mojo. De vloerlamp heeft een houten frame en een bamboe lampenkap. Je kunt de lamp op diverse plekken in huis neerzetten. In een hoek naast de bank of bij een fauteuil als leeslamp. Zet jij deze eyecatcher lieve in de slaapkamer? Doen! Ook hier komt de lamp erg mooi tot zijn recht. Stijl de lamp met mooie zachte kleuren zoals oudroze accessoires of een terracotta rood of oranje kleur op de muur.

Zoek je een heel bijzonder item wat je eigenlijk niet vaak ziet in een interieur? Ga dan voor deze set ‘Palawan’, bestaande uit één tafellamp en twee leuke decoratieve paddenstoelen. Te leuk om samen te combineren, maar je kunt ze natuurlijk ook apart van elkaar gebruiken.

 

Decoratief én functioneel

Naast verlichting van Good&Mojo hebben we nog een merk wat we graag in de schijnwerpers willen zetten op het gebied van duurzaamheid. De collectie van Urban Nature Culture maakt allerlei woonaccessoires van gebruikte materialen. Urban Nature Culture gelooft namelijk erg in het feit dat wanneer je de wereld wilt veranderen, je eerst bij jezelf moet beginnen! Duurzaamheid op het gebied van materialen is voor dit merk de belangrijkste stap in het gehele productieproces. Bekijk de gehele collectie van Urban Nature Culture op onze webshop. Van praktische opbergmanden tot aan kandelaren en mooie unieke vazen. Ook bij dit merk is voor ieder wat wils!

Beide merken hebben een uitgebreid assortiment aan mooie woonaccessoires, die dus ook nog eens eerlijk zijn! Heb je interesse in nog meer mooie merken? In onze webshop bieden we meer dan 30 merken aan die allemaal een eigen stijl en verhaal hebben. Leuk om eens een kijkje te nemen! 

 

We hopen dat we met dit blog jou hebben geïnspireerd en gemotiveerd op tijdens het uitkiezen van items voor in je interieur ook eens te letten op duurzaamheid en het milieu! Mocht je vragen hebben over bepaalde producten, laat het ons vooral weten! Je kunt contact met ons opnemen via de mail of door even te bellen.

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »