Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Over ons

Het recept

INGREDIËNTEN

2 daadkrachtige dames

4 brainstormsessies

1 marktonderzoek

2 spaarpotjes

4 magazijnstellingen

& ontzettend veel doorzettingsvermogen

 

 

 

 


We denken dat we zo de ingrediënten van de opstart van DEENS.NL in 2007 wel compleet hebben. Het was in 2006 dat Nicole en ik (Suzan) op een feestje - want we zijn al dik 25 jaar vriendinnen - in gesprek raakten over onze gezamenlijke passie voor wooninrichting en alles wat daarmee te maken heeft.

Het gesprek kreeg al snel een staartje, want we waren allebei op zoek naar een fijne nieuwe uitdaging nadat we jarenlang vol overgave voor een werkgever hadden gewerkt. De eerste wens was een fysieke winkel te beginnen, maar doordat er 5 kleine koters betrokken waren bij deze opstart werd besloten om 'onze winkel' eerst online op te starten.

Het concept ontstond spontaan doordat we tijdens een brainstorm de door ons ontdekte collecties aan elkaar bekend maakten. Al snel bleek dat 7 van de 10 geselecteerde merken uit Denemarken kwamen. Duidelijk verhaal: DEENS.NL was geboren. Scandinavisch wonen was nog niet de trend, waardoor ons merkenpakket vernieuwend was voor de Nederlandse markt.

Vandaag de dag is het aanbod uitgebreid met Nederlandse wooncollecties die perfect matchen bij ons Deense assortiment. Door deze combinatie zijn wij in staat om voor ieder wat wil te bieden in verschillende stijlen en prijsklassen. DEENS.NL staat voor online shoppen met een persoonlijke benadering. Bij ons geen klantenservice met wisselende krachten; de persoon die de telefoon opneemt is de dame die jou dat berichtje heeft gestuurd over je bestelling. Wij denken graag met je mee en zijn altijd bereid net even dat stapje extra te zetten om een passende service te bieden.

Wist je dat je via DEENS.NL ook een interieurstylist kunt vinden die past bij jouw woonstijl? Heb je behoefte aan advies of wil je graag de inrichting van je huis een boost geven, kijk dan eens op ons nieuwe stylistenplatform voor jouw perfect match!

Die fysieke winkel is er nog niet van gekomen, maar staat nog steeds bovenaan ons wensenlijstje. Houd ons vooral goed in de gaten want we zitten nog steeds boordevol innovatieve ideeën en voor je het weet ...

Liefs,

Nicole & Suzan

 

Team DEENS.NL

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »