Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Irene Meerman

Maak kennis met Irene Meerman. Een eigentijdse interieurstylist die vanuit een rustige basis kijkt wat bij de klant past zodat er een fijne balans ontstaat in huis.

Maak kennis met Irene

Hi, welkom op mijn pagina. Ik ben Irene Meerman, getrouwd met de love of my life, mama van twee heerlijke grote meiden. Ik woon al ruim 20 jaar in een heel fijn huis in Almere. Ik houd van het buitenleven, tuinieren, creatief bezig zijn en hardlopen. Ik ben dan ook al vroeg buiten te vinden in de tuin zodra het zonnetje begint te schijnen. Dan start ik met een heerlijk kopje koffie op het bankje in de tuin om de dag rustig te kunnen beginnen.

Sinds 2019 heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken. Zo is Noord & Zoet Interieuradvies ontstaan en heb ik al heel veel mensen blij mogen maken met mijn adviezen voor hun thuis.

Noord & Zoet Interieuradvies staat voor wie ik ben. Noord is een rustige basis, natuurlijke materialen, duurzaamheid, naturelle kleuren en de natuur. Ik vergeet ook nooit het groen in huis en adviseer de planten mee. Niet alleen voor de gezelligheid maar ook voor een beter binnenklimaat. Zoet staat voor de persoonlijkheid in het interieur, kleur, humor, trends en hergebruik van materialen. Maar ook niet te vergeten kunst en foto’s. Ik neem dit allemaal mee in mijn interieuradvies.

De rustige basis is heel fijn om mee te beginnen in een interieur. Ik kijk daarbij wat we kunnen hergebruiken in het interieur. Welke meubels kunnen mee? Misschien in een nieuw jasje, kleur of in een andere functie? Dat vind ik zo leuk aan mijn vak, net even anders denken dan anders en zo een eigentijds en persoonlijk interieur te maken. En het interieurplan dan zo te maken dat alles bij elkaar past en er een hele fijne balans ontstaat waar je je thuis voelt.

“Je moet je vooral zélf happy voelen in jouw eigen huis”

Meer over Irene

Voordat ik aan de slag ga met het interieuradvies vraag ik aan de klant wat de wensen zijn, wil ik heel graag foto’s en plattegronden zien van de ruimte zodat ik een goed beeld heb van wat er mogelijk is en wat de stijl is van de klant. Hier ga ik dan mee aan de slag.

Afhankelijk van de vraag van de klant maak ik een moodboard en een kleurenpalet zodat er een duidelijk beeld ontstaat van de stijl van het interieur wat bij de klant past. Dit vind ik het leukste aan mijn werk. Het creatieve proces en werken naar een kleurenpalet en sfeer wat helemaal bij de klant past en waar de klant (en ook ik) heel bij van wordt. Met het moodboard en het kleurenpalet is het voor de klant makkelijker om te shoppen. Als het binnen het kleurenpalet past en je vind het mooi dan hoef je niet langer nadenken. Beter voor de portemonnee om hele gerichte keuzes te kunnen maken.

Loop je vast met een ruimte in huis, met de huidige indeling of zoek je met nieuwe items een nieuwe eigentijdse look voor in huis?  

En spreekt de stijl en mijn werkwijze jou aan? Wat leuk! Dan kan ik jou vast en zeker verder helpen.

Kijk eens bij mijn pakketten voor de mogelijkheden. Er zit vast iets tussen wat bij jou past. Of neem een kijkje op mijn website.

www.noordenzoet.nl

Typisch Irene

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »