Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Kim Timmerman

Kim omschrijft haar stijl zelf het beste als eclectisch. Een term waar je wel erg veel over leest momenteel. Eclectisch is een mix tussen vintage en nieuw.

Meer over Kim

Na jaren als projectmanager in de reclame te hebben gewerkt, gaf ik in 2009 mijn baan op. Ik wilde graag de woonstyling in. Door stage te lopen op de woonredactie van Libelle, heb ik het vak geleerd. Wat een creativiteit en mogelijkheden. Van shopping tot grote woonproducties op de meest prachtige locaties, ik werd zoveel ervaringen rijker. Na twee jaar ben ik gaan freelancen voor diverse woonbladen en commerciële partijen. Ook kwam steeds vaker de vraag of ik huizen inricht.

Mijn stijl kan ik het beste beschrijven als eclectisch. Een term waar je wel erg veel over leest momenteel. Eclectisch is een mix tussen vintage en nieuw. En dat is precies dat bij mij past.

Mijn stijl hangt naar de jaren 70, het retro gevoel met design klassiekers. We wonen tegenover het Amsterdamse bos en onze achtertuin grenst aan een groot park. We leven in het groen, vlakbij de stad. De natuurlijke tinten pas ik ook toe in mijn huis. Oker en groen, maar wel met een vrouwelijke touch in de kleur roze.

Op www.kimtimmerman.com vind je een selectie van mijn werk. Dit is in opdracht gemaakt. Mijn eigen stijl zie je terug in de beelden bij deze post. Ik kan een mix maken, duik in jouw woonwensen en kan van je huis een THUIS maken. Juist door een paar items te vervangen of toe te voegen, kan ik het verschil al maken. In een huis leven we, zo mag het er ook uit zien, maar vooral voelen. Ik houd van originaliteit en authenticiteit. Durf eens een andere weg in te slaan!

Dit zijn wat voorbeelden:

  • Geen stalen kozijnen, maar een fijne houten pui.
  • Tegels? Nee, ga eens voor behang in de badkamer
  • Deuren? Rij naar een oude bouwmaterialen zaak! Is nog duurzaam ook.
  • Een vloer uit het Rijksmuseum! Dat is pas een vloer met historie.

Kan je geen afstand doen van je oude meubel- of erfstuk? We bouwen er samen een fijne sfeer omheen en zorgen dat het totale plaatje blijft kloppen.

Ik ga aan de slag voor je! Maar zet je ook een beetje aan het werk en denken. Het is uiteindelijk jouw huis. 

Mocht je interesse hebben in een advies gesprek, dan kan je mij mailen of bellen op onderstand nummer.

 

Ik kijk ernaar uit.

 

Kim Timmerman

 

Typisch Kim

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »