Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Kim Timmerman

Kim is een allround stylist met jarenlange werkervaring voor de (woon)bladen o.a. VTwonen, Ariadne at Home en Libelle. Zoek je een rots in de branding als het om inrichting of styling van je huis gaat? Dan ben je bij Kim Timmerman aan het juiste adres.

Meer over Kim

"Al enige tijd werk ik voor diverse woonbladen. In de Ariadne, Wonen Landelijke Stijl en VT Wonen vind je regelmatig mijn woonreportages. Daarnaast maak ik zelf binnenkijker-producties die door de woonbladen regelmatig worden aangekocht. Ook werk ik voor diverse commerciële partijen zoals Walra, Bloomon, Leen Bakker en Rituals, geef ik les op de NIA Stylingacademie en adviseer ik particulieren en bedrijven op het gebied van interieur. Een selectie van mijn werk vind je op www.kimtimmerman.com."

"Mijn stijl kan ik het beste beschrijven als eclectisch. Een term waar je wel erg veel over leest momenteel. Eclectisch is een mix tussen vintage en nieuw. En dat is precies dat bij mij past. Het hangt naar de jaren 70, het retro gevoel met design klassiekers. We wonen tegenover het Amsterdamse bos en onze achtertuin grenst aan een groot park. We leven in het groen, vlakbij de stad. De natuurlijke tinten pas ik ook toe in mijn huis. Oker en groen, maar wel met een vrouwelijke touch in de kleur roze."

"Ik maak graag een mix van stijlen! Ik duik in jouw woonwensen en kan van je huis een THUIS maken. Juist door een paar items te vervangen of toe te voegen, maken we samen het verschil. In een huis leven we, zo mag het er ook uit zien, maar vooral voelen. Ik houd van originaliteit en authenticiteit. En kies hierbij niet altijd voor veiligheid."

Jouw huis in een blad?

Heb jij een uniek opvallend huis en wil je kans maken om met jouw huis in een woonblad te komen? Mail foto’s van je woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer naar inf[email protected]. De fotograaf en ik zullen kijken of jouw interieur binnen de portfolio past.

Dit zijn wat voorbeelden:

  • Geen stalen kozijnen, maar een fijne houten pui.
  • Tegels? Nee, ga eens voor behang in de badkamer
  • Deuren? Rij naar een oude bouwmaterialen zaak! Is nog duurzaam ook.
  • Een vloer uit het Rijksmuseum! Dat is pas een vloer met historie.

"Kan je geen afstand doen van je oude meubel- of erfstuk? We bouwen er samen een fijne sfeer omheen en zorgen dat het totale plaatje blijft kloppen.

Ik ga aan de slag voor je! Maar zet je ook een beetje aan het werk en denken. Het is uiteindelijk jouw huis.

Mocht je interesse hebben in een advies gesprek, dan kan je mij mailen via onderstaande button."

Ik kijk ernaar uit.

Kim Timmerman

 

Typisch Kim

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »