Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Rosa Lisa

Rosa Lisa weet precies hoe jouw huis bijzonder en uniek in te richten. Zij voelt haarfijn aan hoe ze jouw persoonlijke ziel kan vertalen in je interieur. Uiteraard in overleg en passend bij jouw wensen, budget & stijl.

Meer over Rosa Lisa

Rosa Lisa weet precies hoe jouw huis bijzonder & uniek in te richten. Zij voelt haarfijn aan hoe ze jouw persoonlijke ziel kan vertalen in je interieur. Uiteraard in overleg en passend bij jouw wensen, budget & stijl.

Huizen met een ziel

Door haar persoonlijke benadering, haar enthousiasme & empathisch vermogen om moeiteloos in te tunen in de leefomgeving van een ander, worden haar interieurs nooit strak, statisch & onpersoonlijk maar verrassend & spannend. Zij ontwerpt voor elke klant een uniek & stijlvol interieur, waarin de bewoners zich thuis voelen & tot rust kunnen komen.

Kleur bekennen

Rosa Lisa haar unieke kleurgebruik werkt verrassend & sfeer verhogend.

"Kleur is de allergrootste sfeermaker in je huis. Je kunt namelijk een hele nieuwe "feel" creëren relatief snel & tegen lage kosten. Je interieur straalt meteen een bepaalde identiteit uit. Door kleur goed, gedoseerd & groots te gebruiken, creëer je eenheid, rust & warmte."

"Mijn lievelingskleur? Poeder roze. Het is een kleur die het prachtig doet in het interieur. Met antraciet maak je het stoer, met zandtinten creëer je een perfecte basis, met groen wordt het exotisch & met goud geef je het een vleugje glam. Kleur doet wonderen voor een ieders gemoed."

Dit vindt Rosa Lisa belangrijk:

Geen standaard 13 in een dozijn interieur, maar origineel & authentiek. Door haar affiniteit met kleuren, haar oog voor detail, bijzondere combinaties & vooral het mixen van diverse stijlen heeft Rosa Lisa een eigen creatieve stijl ontwikkeld.

"Ik stretch de bewoners met mijn ideeën & visie. Ik adviseer net dat beetje meer wat buiten hun comfortzone ligt. Het moet ook niet allemaal té serieus & het mag juist ook allemaal net níét kloppen. Zo ontstaat er juist iets spannends & persoonlijks."

Stay true, stay you

"Stijl is heel persoonlijk, alles wat je mooi vindt, wat je inspireert, waar je herinneringen aan koestert & waar je blij van wordt. En dus niet kant & klaar te koop in een interieurwinkel. Denk altijd intuïtief & blijf vooral dicht bij jezelf. Loop niet alle trends klakkeloos na. Jij verandert in de loop der jaren & je interieur groeit met je mee. Niets is permanent. Ook je interieur is constant in ontwikkeling. Dat is ook juist het mooie eraan & maakt het uniek."

"Mijn stijl? Modern, eclectisch, chic. Ik hou van authentiek, creatief & origineel. Maar ook van luxe qua materiaalgebruik, vormgeving en gevoel. Eclectisch is absoluut geen ratjetoe aan willekeur, zoals men soms denkt. Het is juist een stijl voor mensen met een passie voor interieur, die zich niet in een hokje willen laten plaatsen."

Droominterieur

Natuurlijk kun je bij Rosa Lisa ook terecht voor een compleet interieur- of kleurontwerp. Worstelen met je eigen interieur is niet meer nodig. Samen, in overleg & met volledige transparantie helpt Rosa Lisa jou aan je droominterieur. Ook als je wilt, voor de complete realisatie ervan. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden wat Rosa Lisa voor jou kan betekenen & wat haar tarief is? Stuur dan een mailtje via onderstaande button.

www.rosalisavilla.com

Typisch Rosa Lisa

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »