Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Stèfanie - Stefs Studio

Stèfanie is een interieurontwerper die let op details, die maken je huis tenslotte af! Jouw woonwensen zijn niet in één stijl te gieten. Ze helpt je om een echt fijn thuis te creëren dat past bij jou!

Meer over Stèfanie

"Mijn naam is Stèfanie en ik ben het gezicht achter Stefs Studio. Ik werk al flink wat jaren binnen de interieurwereld. Naast mijn opleiding tot interieurontwerper ben ik ook opgeleid tot meubelmaker en technisch tekenaar. Binnen Stefs Studio komen mijn liefde voor interieur, mijn technische kennis en praktische skills goed van pas om ook van jouw huis een thuis te maken. Wil je binnen jouw interieur rustige tinten, pastelkleuren of vintage meubelstukken combineren met nieuwe items? Leuk! Het is mijn missie om een persoonlijk interieur te ontwerpen waar jij jezelf in herkent. Ga je verbouwen of heb je een nieuwbouwhuis gekocht? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Natuurlijk help ik je ook graag verder als je een bestaande woning hebt maar niet tevreden bent met de inrichting."

Interieuradvies

"Ik ben een perfectionist en dat is ook terug te zien in mijn werk. Dat begint al met dat ik heel graag wil weten wie ik tegenover mij heb zitten. Wie je bent en wat je in het dagelijks leven doet is namelijk heel belangrijk voor het interieuradvies. Zelf houd ik van natuurlijke kleuren en materialen en items met een speelse touch. Je zult altijd kleur zien in mijn huis, kleur kan zoveel doen voor een ruimte. Ik pin mij ook niet vast op één bepaalde stijl, ik word graag uitgedaagd en probeer altijd iets unieks en eigens neer te zetten."

De indeling

"Kom je er maar niet uit hoe je je huis het beste kunt indelen? Ik kan je hierbij helpen. Ik kom bij je thuis en ter plekke kunnen we al gaan schuiven met meubels. We kijken ook samen naar hoe we de huidige kleuren en materialen kunnen aanpassen of laten matchen met nieuwe kleuren. Ik leer je graag kennen!"

Kleur & materiaal"De juiste kleuren en materialen kunnen zoveel doen voor de sfeer in huis. Maar hoe kies je de juiste kleuren en materialen? Hoeveel daglicht komt er binnen, is je raam op het noorden of het zuiden? Allemaal factoren die van invloed zijn op hoe een kleur overkomt op je muur. Ik kan je helpen om er een mooi geheel van te maken. Ik werk met het NSC systeem waardoor we precies kunnen zien hoe de kleur is samengesteld."
Nieuwbouwwoning
"Ik ben gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen waarbij ik de kopers al vanaf het moment van aankoop begeleid bij de juiste indeling, zodat al het meer- en minderwerk  doorgegeven kan worden op de juiste manier. Denk hierbij aan elektra, verlichtingspunten en leidingen. Dit scheelt een hoop stress en gedoe achteraf als alles al op de juiste plek zit. Ik ga mee naar kijkdagen en samen controleren we alle gekozen opties. Daarna kiezen veel mensen ervoor om dan ook dieper in te gaan op de kleuren en materialen om het plan compleet te maken. Met bijpassende accessoires maak je je interieur compleet en zorg je voor verbinding tussen meerdere ruimtes."Interieurvragen?
"Heb je bepaalde vragen waar je graag een antwoord op zou willen hebben? Ik kan ze voor je beantwoorden! Schrijf ze op en tijdens de sessie nemen we alles samen door. Ben je benieuwd geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Zie mijn pakketten op deze pagina of neem contact met mij op via onderstaande button."

Typisch Stèfanie

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »