Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Theresa Derksen - Thuis Design

Je persoonlijke plek, je thuis waar je helemaal jezelf kunt zijn. En ieder thuis heeft een uniek karakter. In haar interieur ontwerpen maakt Theresa Derksen graag gebruik van bestaande meubels of meubels met een verleden.

Meer over Theresa

"Wij staan midden in het leven, wij genieten van ons sociaal leven of gezinsleven, werken, gaan naar school, sporten of spreken af met vrienden. Wij genieten in volle teugen van ons drukke bestaan. Maar onze energie is niet eindeloos, wij hebben een plek nodig om tot rust kunnen komen en dat is thuis."

"Mijn naam is Theresa Derksen, geboren in Berlijn, getrouwd en samen zijn we gelukkig met onze 2 dochters. Het uitgangspunt voor mijn interieur ontwerpen is daarom het creëren van rust en geborgenheid in je huis. Je persoonlijke plek, je thuis waar je helemaal jezelf kunt zijn. En ieder thuis heeft een uniek karakter. In mijn interieur ontwerpen maak ik graag gebruik van bestaande meubels of meubels met een verleden aangevuld met accessoires en persoonlijke items."

"Graag neem ik je mee op reis naar je eigen thuis. Afhankelijk van wie je bent en wat je wilt, ziet deze reis er anders uit. Jouw woonwensen bepalen het reisdoel."

Dit vindt Theresa belangrijk

"Interieur is mijn grote passie en dat heb ik niet van een vreemde. Mijn moeder werkte voor haar pensioen als binnenhuisarchitect en mijn vader als stedenbouwkundig ingenieur. Toen ik klein was, heb ik met bewondering staan kijken naar de mooie samenwerking tussen mijn ouders. Drie jaar geleden ben ik begonnen om van mijn passie mijn werk te maken. Ik heb een opleiding gevolgd tot interieur ontwerper en in 2020 heb ik mijn bedrijf Thuis Design opgericht."

De wereld om ons heen veranderd continu, maar je huis is je Thuishaven. Hier kom je tot rust, hier kan je je batterij weer opladen om er weer vol tegenaan te gaan. Thuis is een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Ik ga jullie graag begeleiden in de reis naar jullie thuis want voor iedereen is dit net iets anders. Ben jij opzoek naar zo een plek? Ik help je graag en kijk ontzettend uit naar onze samenwerking. Plan hieronder vrijblijvend een gesprek met mij in!"

www.thuis-design.nl

Typisch Theresa

horizontaal
horizontaal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »