Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Colorblocking in je interieur Een trend waar je niet omheen kunt dit jaar; colorblocking. De naam zegt het al. Kleur! En veel kleur ook. Laat je inspireren door deze woontrend en ga lekker los, want geen kleurencombinatie is te gek.

Kleuren combineren

Kastanje rood, okergeel, felpaars, appeltjesgroen. Met colorblocking kun je deze kleuren makkelijk met elkaar combineren, ook al zou je eerst denken van niet. In plaats van één gekleurd item, mixen en matchen we dit jaar verschillende kleuren gezellig met elkaar. Van roze tot blauw: hoe feller, hoe beter. Vaak zien we een trend die hip is in de fashion branche ook doorslaan naar de interieurbranche. Zo ook bij deze trend dus wij zeggen: leun lekker achterover en laat je met dit blog inspireren door deze woontrend. En ga lekker los, want geen enkele kleurencombinatie is te gek!

Wat is colorblocking?

Bij colorblocking zorg je door het combineren van gedurfde en opvallende kleuren voor een groot kleurencontrast én creëer je automatisch veel diepte in je interieur. En je hoeft natuurlijk niet alleen maar blokken kleur te gebruiken, je kunt deze trend op nog veel meer manieren toepassen.

Op de muur

Er is bijna geen betere plek voor deze colorblock-trend dan je muur. Wanddecoratie zorgt voor sfeer in huis. Dus ga lekker los met allerlei verschillende kleuren en vormen om je muur om te toveren tot eigenzinnig kleurenparadijs.

In je meubilair

Woon je in een huurhuis of appartement en mag je geen muren in felle kleuren schilderen? Of durf je de stap niet te nemen? Ga dan voor gekleurde stoelen, banken of kasten. Een felle kleur kast zorgt voor hetzelfde effect!

Experimenteer in het kleinste kamertje

Wat dacht je van de badkamer of het toilet? Het toilet is dé plek om te experimenteren met deze trend want als je al die kleuren beu bent schilder je de (meestal) kleine ruimte toch weer zo over? Tegenwoordig is er een walhalla aan trendy wandtegels te vinden in allerlei kleuren. Designtegels is een bedrijf wat gespecialiseerd is in handgemaakte tegeltjes met authentieke patronen.

Ga je binnenkort verhuizen of renoveren en ben je op zoek naar unieke tegeltjes? Ga dan zeker eens bij Designtegels langs want 'happiness is handmade' zoals ze dat zelf zo mooi zeggen! Ze hebben een vestiging in Breda en in Utrecht.

Niet iedereen staat te springen

En dat begrijpen we. Want een kleurenpalet zo intens is simpelweg niet voor iedereen neergelegd. En dat is niet erg want je kunt deze trend zeker verwerken in je interieur ook al ben je niet zo'n fan van al die fell kleuren door elkaar heen. Als je de basis rustig houdt maakt een eenvoudige neonlamp of één kleurrijke eyecatcher aan de muur ook al het verschil. En wat dacht je van één hoekje of randje schilderen in een felle kleur? Alles kan bij deze trend, aangepast naar jouw stijl en smaak.

De leukste kleurrijke items shop je bij DEENS.NL

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »