Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Zusss Lifestyle & woonaccessoires

Basic Stoer en een tikkeltje eigenwijs

Zusss lifestyle en woonaccessoires

Zusss is een lifestyle en fashion merk dat opgericht is door de zussen Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveldt. Het merk Zusss staat voor basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Dat zie je terug in alle items die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden. De collectie bestaat uit Wonen en Lifestyle items. In onze webshop vind je mooie woonaccessoires voor in huis zoals kussen en plaids maar ook toffe lifestyle artikelen om jezelf mee te verwennen zoals fijne tassen , vesten en sjaals. Met inmiddels zo’n 450 fysieke verkooppunten door Nederland en daaromheen zul je dit de producten van Zusss de komende tijd steeds vaker voorbij zien komen en dat vinden wij helemaal niet erg!

 

De kleding van Zusss

Zusss kleding kenmerkt zich door natuurlijke kleuren en fijne stoffen. Ze proberen met hun kleding voor te lopen op de trends en hierin niet achter de feiten aan te lopen. Twee keer per jaar ontwikkelt Zusss een nieuwe collectie kleding. Dus als je over een tijdje weer langskomt zie je hoogstwaarschijnlijk weer nieuwe items die je aandacht trekken. De kleding van Zusss vind je genoeg variatie! Van jurkjes tot schoenen en truien hebben zij voor jou items om te combineren en de show mee te stelen komend seizoen. 

 

Zusss sale bij Deens.nl

Met de komst van meerdere nieuwe collecties per jaar zullen we ruimte moeten maken voor al dit leuks. Hou deze pagina dus goed in de gaten. Want zo nu en dan zullen we de producten van Zusss in de sale doen. Zo kun jij scoren voor een leuke outfit en accessoires van Zusss voor een scherp prijsje.