WANDDECORATIE

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

bannerWanddecoratie bepaalt de sfeer in huis

De finishing touch van je interieur vind je in jouw wanddecoratie. Interieurtip: metalen wanddecoratie, zoals de foto- en kaartenrekken van Madam Stoltz, bieden jou de mogelijkheid om iedere keer iets nieuws aan de wand te hebben. Door steeds aan de hand van een thema of een kleur andere foto’s of postkaarten in de houders te plaatsen, kun je eenvoudig je wand een nieuw accent geven.

 

Metalen wanddecoratie vind je in de collectie van Madam Stoltz

De collectie van Madam Stoltz biedt een breed assortiment van houten, papieren en metalen wanddecoratie met onder andere wandkastjes, spiegels, fotolijsten en memoborden. De basic uitstraling van dit woonmerk en haar muurdecoratie sluit aan bij diverse woonstijlen. In onze shop vind je in iedere prijsklasse en iedere woonstijl wel een leuk product. Online wandversiering van bijvoorbeeld Ferm Living shoppen doe je daarom op DEENS.NL!

 

Wandversiering is belangrijk voor je interieur

Wanddecoratie, zoals posters, schilderijen of metalen wanddecoratie, brengen extra sfeer in huis. Vaak worden wanden vergeten bij de styling. Geef de muur eens een ander kleurtje en hang nieuwe wandversiering op. Je zult merken dat de hele kamer er van opfleurt! Dit soort ideeën en meer woontips over wandversiering lees je op ons blog. Of laat je inspireren door onze inspiratiepagina!

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab