Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Ferm Living plantenbak

Ferm Living plantenbakken: haal de natuur in huis

Bij Ferm Living zijn ze gek op groen! Daarom vind je veel Ferm Living plantenbakken terug bij dit merk. Met een uitgebreide collectie van plantenbakken, vazen en bloempotten, kan jij eindeloos combineren en je huis stijlvol inrichten met planten, bloemen. 

 

Green Living

Door planten in je leven te brengen, maak jij je huis niet alleen gezelliger, het kan ook nog zorgen voor een goede sfeer en het kan de luchtkwaliteit in huis ook verbeteren. De verhoogde Ferm Living plantenbakken kan je gebruiken om planten en bloemen in te doen, maar het is ook een mooie accessoire om bijvoorbeeld tijdschriften of speelgoed in te bewaren. De plantenbakken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Combineer verschillende kleuren om speelse hoekjes te creëren of combineer de Ferm Living plantenbak met een aantal kleinere vazen en potjes voor een meer bescheiden decoratie van je interieur. 

De Green Living lijn van Ferm Living heeft naast de grote plantenbakken ook een groot assortiment aan vazen, potten, plantenstandaards en hangpotten. Met de Ferm Living plantenstandaards kan je hoogteverschil creëren tussen verschillende planten of je planten prominenter in het zicht plaatsen. Deze plantenstandaards kan je verkrijgen in hoogtes van 50 cm. en 65. cm.

Een Ferm Living plantenhanger is ook hartstikke speels. Hier kan je voornamelijk veel kleine plantjes in hangen, maar er zijn ook grotere plantenstandaards, die jij gewoon kunt ophangen. Koop een vierkante plantenhanger en hang hem op in de keuken om allerlei verse kruiden in te bewaren of hang een aantal sierlijke planten in de hal voor een sfeervolle entree.

De enorme verscheidenheid aan vazen en bloempotten maakt het mogelijk om met Ferm Living je woning om te toveren tot een groene oase. Je kunt de Ferm Living Hexagon gewoon gebruiken als bloempot voor op tafel of in de hoek, maar je kunt ook combineren door de Sekki bloempotten in verschillende kleuren te combineren of ze samen te plaatsen in de Ferm Living plant box. De collectie vazen van Ferm Living zijn ook prachtig, met en zonder bloem. Deze keramieken vaasjes kan je altijd wel ergens kwijt om je woning een beetje op te fleuren.