Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

ReCollector

Een design recycling box die het leven makkelijker maakt.

Een oplossing voor afvalsortering in een stijlvol ontwerp

Tenna Holdorff Christiansen begon ReCollector omdat ze tot dat moment nog nergens in aanraking was gekomen met een makkelijke oplossing voor het sorteren van afval. Een oplossing met zowel functionaliteit in een stijlvol jasje. Tenna is gepassioneerd door innovatieve oplossingen en haar achtergrond in antropologie betekent dat ze altijd oplossingen bedacht vanuit een concrete behoefte of uitdaging. Een oplossing bedenken voor afvalsortering was totaal nieuw voor haar, maar een zeer zinvolle taak omdat het volgens haar bijdraagt aan iets heel belangrijks.

"We moeten voor onze planeet zorgen, zodat toekomstige generaties kunnen er net zo van genieten als wij" aldus Tenna.

Orde te scheppen vanuit de chaos

In plaats van een kartonnen doos voor kranten, glas en metaal in de keuken en plastic afval dat zich opstapelt in de hal of je berging heeft ReCollector een flexibele en hygiënische oplossing ontworpen voor het sorteren van dit soort afval, wat er niet alleen heel stijlvol uitziet maar daadwerkelijk het dagelijks leven makkelijker maakt. Als interieurfans delen we een echte drive om voor het ontwerp en de look en feel van een bepaald product maar het kan geen kwaad dat de deze oplossing juist ook gebruiksvriendelijk en duurzaam is.

ReCollector is ontworpen in een klassieke Nordic stijl gekenmerkt door eenvoud, strakke lijnen en eigentijdse kleuren. De kleuren van de opbergboxen zijn geïnspireerd op de kleuren van de natuur, waardoor een gevoel van rust en veiligheid ontstaat. De design ‘prullenbak’ kan aan de muur worden bevestigd, dus je bent niet verplicht om ‘m in de ruimte te zetten of waar je normaal gesproken je afval verzameld. Bovendien gelooft Tenna en haar team erin dat afvalsortering een belangrijk onderdeel van onze groenere toekomst en dus verdient de ReCollector recycling box een prominent plekje in je interieur. Mede daardoor is er veel zorg besteed aan het uiterlijk van de box zodat deze altijd zal blenden in je interieur, welke kleur je ook kiest.

6 punten waarom jij een ReCollector zou moeten aanschaffen

- Te gebruiken als opberger, afvalsorteerbox of prullenbak
- Een zacht duwtje aan de onderkant is voldoende om te openen
- Kan met of zonder vuilniszak gebruikt worden
- De juiste maat voor standaard 20L afvalzakken
- Snel en eenvoudig te legen
- Ontwerp sluit goed af dus geurloos

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »