Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Creative Lab Amsterdam

Een uitgebreide collectie met unieke behangprints

Kleurrijk behang

Heb jij een witte muur in de hal, je slaapkamer of woonkamer en weet je maar niet wat je ermee moet doen? Kies dan voor een kleurrijk behangprint! Tegenwoordig is behang makkelijk aan te brengen maar zorg wel áltijd dat de muur glad en egaal is en zonder structuur. Eventuele gaten moet je dus dichten voordat je het behang gaat aanbrengen. Handig is om bij het snijden van de banen behang altijd de bedrukte zijde van het behang naar boven te houden. Dan kun je eventuele fouten of vlekken direct zien.

Vliesbehang

Het meeste behang wat wij aanbieden op DEENS.NL is vliesbehang en geschikt voor elke woonruimte, zoals een woon-, slaap-, eet-, studeer-, logeer-, kinder- of speelkamer. Vliesbehang heeft een matte afwerking zonder structuur. Bovendien heeft het een extra beschermende vernis (zware metalen vrij) toplaag.

Over Creative Lab Amsterdam

De producten van Creative Lab Amsterdam zijn kunstwerken op zich. Wij hebben dit merk aan ons assortiment toegevoegd omdat wij zelf helemaal fan zijn van de kleurrijke, originele en elegante prints van dit merk. Deze hippe prints vind je terug op onder andere stationary en behang.

Creative Lab Amsterdam is in 2013 ontstaan uit de gedachte dat elke vorm van drukwerk net zo veel aandacht verdient als een kaartje voor een speciale gelegenheid. Het komt vandaag de dag al bijna niet meer voor dat iemand een kaartje verstuurt dus wanneer dit wel het het geval is, verdient dit kaartje het om perfect te zijn, toch? 

Inmiddels zijn de collecties van Creative Lab Amsterdam uitgebreid tot stationery zoals notitieboekjes en postkaarten. Wij zijn zelf vooral erg gek op het behang van Creative Lab Amsterdam.

Creative Lab Amsterdam behang

Het mooie behang van Creative Lab Amsterdam is alles behalve saai. Deze uitgebreide collectie bestaat uit vele soorten designs die stuk voor stuk onwijs veel sfeer zullen brengen in de ruimte. Je zou kunnen kiezen voor een behang dat iets meer basic is met kleine motieven van vogels met weinig kleur, of je kiest voor het super kleurrijke jungle behang met bladeren, dieren en andere vrolijke taferelen. 

De verschillende soorten behang zijn licht afwasbaar en uv resistent wat ervoor zorgt dat ze niet verkleuren door de invloed van de zon. De rollen komen in een lengte van 10 meter met een breedte van 70cm. Elke rol is dus goed voor 7m². 

Service van DEENS.NL

Wanneer je het mooie behang van Creative Lab Amsterdam bij DEENS.NL besteld ben je er van verzekerd dat jouw bestelling in een nette staat bij jou thuis afgeleverd wordt. Wanneer je meer dan €50,- bestelt is de verzending voor jou ook nog eens kosteloos.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »