Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Renate - Nine Dots

Als interieurontwerper gaat Renate samen met jou op zoek naar jouw persoonlijke woonstijl. Ze luistert naar je wensen en helpt je bij het maken van keuzes. Zo zorgt ze samen met jou voor de plek waar jij je thuis voelt.

Meer over Renate

Ik ben Renate, interieurontwerper en het gezicht achter Nine Dots. Samen met mijn man en onze twee prachtige dochters van 9 en 12 en onze stoere zoon van 6, 3 katten en labrador Charlie, wonen wij in Oss, in het prachtige Brabant. Een drukke bedoeling, maar wel heel gezellig! Naast mijn gezin is mijn grootste passie interieur, het inrichten van de mooiste huizen en mensen helpen bij het realiseren van hun droominterieur. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig met alles wat te maken heeft met interieur, huizen en wonen. Een grote passie, waar ik ontzettend blij van word.

Na het afronden van mijn opleiding Interieurontwerp en Styling, heb ik in 2018 eindelijk de stap gezet en ben ik begonnen met Nine Dots Interieurontwerp. Een super uitdaging waar ik ontzettend trots op ben. Ik mag iedere dag bezig zijn met hetgeen waar ik blij van word; het ontwerpen van de mooiste interieurs voor de leukste klanten, wat een feestje! 

Als interieurontwerper ga ik samen met jou op zoek naar jouw persoonlijke woonstijl. Ik luister naar je wensen, voeg hier mijn creatieve en praktische oplossingen aan toe, help je bij het maken van keuzes en ik zorg zo samen met jou voor de plek waar jij je thuis voelt.

“Je huis is het verlengde van je persoonlijkheid, de plek waar je het liefst bent”.

Een fijne plek waar je jezelf kunt zijn en heerlijk kunt ontspannen. Waar je tijd met je gezin en vrienden doorbrengt. Waar je tv kijkt, leest of heerlijk lang tafelt. De plek waar je tot rust komt. Een huis dat bij jou past en waar er een plekje is voor iedereen, met een interieur in jouw stijl en met jouw favoriete kleuren. Kortom, een heerlijk huis, jouw thuis.

Dit vindt Renate belangrijk

Ik vind het belangrijk dat je jezelf herkent in je interieur, je wilt niet wonen in een idee van iemand anders. Goed luisteren en vaak overleggen vind ik heel belangrijk tijdens ontwerptrajecten. Op vaste momenten, maar ook gewoon als het even nodig is. Jij weet namelijk het beste wat wel of niet werkt voor jullie gezin, welke indeling het fijnst voelt en welk behang je gewoon het allermooist vindt. Ik lever geen standaard advies in een mooie box met een strik erom. Ja, mijn stalenbox die ontvang je zeker in een mooie doos, maar het is mijn missie om samen met jou op zoek te gaan naar het interieur dat echt bij jou past. Want dat is het allermooiste! En natuurlijk help ik je hierbij, haal ik je uit je comfortzone, stap voor stap, tot het voor jou echt helemaal als thuis voelt en jij alleen nog hoeft te genieten van je nieuwe interieur.

Review van een blije klant die via DEENS.NL een inspiratiesessie boekte bij Renate:

"Hoi Renate, ik wilde je nog erg bedanken voor de inspiratiesessie die we onlangs hadden. Op korte tijd hebben we de kleuren bepaald voor de woonkamer, en heb je goede tips gegeven wat betreft de raambekleding en de accessoires. Je was supergoed voorbereid, want we konden zelfs nog kort de aanpalende ruimtes zoals de keuken en de hal bespreken zodat ze mooi zullen samenvloeien met de woonkamer qua kleuren. Ik heb er alvast heel veel zin om om ermee aan de slag te gaan en kan niet wachten op het eindresultaat!"

www.nine-dots.nl

Typisch Renate

horizontaal
horizontaal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »