Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Susanne Nieuwenhuis

Interieurstylist Susanne kijkt echt naar de persoon die ze tegenover haar heeft wanneer ze een interieuradvies geeft. Wat is jouw stijl en waar houd je van? En waarom is dat? Dat verwerkt Susanne vervolgens in een plan!

Maak kennis met Susanne

Mijn naam is Susanne Nieuwenhuis. Ik werk vanuit passie en ben dankbaar voor mijn prachtige job als interieurstylist!

Een thuis creëren

Een thuis waar je je veilig mag voelen en de rust mag ervaren in het drukke dagelijkse leven. Hoe deze rust er voor iemand uitziet, is altijd anders. Dit omdat we zo allen zo verschillend zijn. Vandaar dat ik het heel belangrijk vind te kijken naar de persoon die ik tegenover me heb. Voor wié ga ik een interieurplan creëren? Hoe creëer ik jóuw thuis?

Welke kleuren en welke stijl past bij jóu?

Naast interieurstylist ben ik ook opgeleid als Kunstzinnig Dynamisch Coach. Ik ben daardoor erg geïnteresseerd in de mens en zijn/haar behoeftes en wensen. We onderzoeken jouw stijl door middel van verschillende beelden van materialen en kleuren (in kaartvorm). We bekijken samen aandachtig naar wat er uiteindelijk is uitgekozen en op welke manier dit bij je past. Vervolgens zet ik e.e.a. om naar een sfeerbeeld. Een zogenoemd sfeerbord welke het uitgangspunt wordt voor het uiteindelijke interieuradvies.

Meer over Susanne

Ik blijf dicht bij de wensen van de bewoners en probeer vooral te kijken naar hoe ik spanning kan toevoegen, waardoor er net buiten de comfortzone wordt gekeken.

Ik vind het belangrijk dat een interieur in balans is; eenheid en harmonie in alle kleur- en ontwerpkeuzes. Dit doe ik vaak door te kiezen voor een rustige basiskleur en vanuit daar te zoeken naar een toevoeging van kleur(en) in materiaal en/of meubels. Alle keuzes worden op elkaar afgestemd en worden in balans gebracht.

Stap voor stap gaan we samen een traject door, dit doe ik met een positieve houding, vanuit puurheid en volle enthousiasme!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan contact met me op, via onderstaande button, en ik vertel je graag meer.

OF kies voor meteen voor één van onderstaande pakketten.

www.nieuwenhuisinterieur.nl

Typisch Susanne

horizontaal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »