Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Vivette Swarte - La Nero Design

Vivette creëert in no-time een plek waar je ultiem woongenot vindt! Ze luistert naar al je wensen om zo tot een gezellig, warm en comfortabel thuis te komen.

Meer over Vivette

"Voor jou ga ik aan de slag totdat ik jouw ultieme woongenot heb gecreëerd, al je wensen een plekje heb gegeven en je huis je warme, comfortabele en gezellige thuis wordt waar je geniet van al het goede dat het leven je brengt."

Gratis E-book met waardevolle tips om het gezelliger te maken

Herken je dit?

"Je bent echt een gezelligheidsmens en in je woonkamer wil je samen met je man lekker en comfortabel ontspannen en allebei genieten, elk van je eigen favoriete bezigheid.

Maar je oude, smoezelige bank zit voor geen meter meer. Als vrienden nu bij jullie langskomen, schaam je je omdat je ze eigenlijk niet met goed fatsoen kunt laten zitten op deze bank. Je hebt inmiddels al iets nieuws gezien wat je zó mee naar huis wilt nemen, maar je twijfelt of dit bij jou thuis ook wel net zo gaaf zal staan en daarom hak je de knoop nog niet door. Je wilt heel graag van je oude spullen af, maar zou balen van een miskoop en dus blijft alles voorlopig nog bij het oude.

Nu je kids de deur uit zijn, staat je grote eettafel je in de weg! Zo’n grote maat heb je nu ook niet meer nodig elke dag en die ruimte wil je veel liever voor iets anders benutten, een extra leeszitje misschien. Maar als de kids of vrienden gezellig komen eten bij jullie thuis, dan wil je dat er wel voldoende plek is voor iedereen! Je weet niet hoe je de indeling van je kamer moet aanpakken zodat je er èn meer uithaalt voor jullie zelf en toch geen concessies aan de rest hoeft te doen.

Boven heb je kamers over die je niet meer intensief gebruikt en dat vind je zo zonde! Als je een keertje de deur naar deze oud-slaapkamer opent, zie je dat de troep zich hier steeds verder opstapelt. Je wilt deze ruimte weer gaan gebruiken, als gezellige werk- of hobbyplek. Maar omdat je niet precies weet wat er mogelijk is, doe je de deur spijtig maar weer dicht."

Wie is La Nero?

Vivette vertelt: "Op onze woonboerderij genoot ik heerlijk samen met mijn man, onze Tatra honden, de poezen en de kippetjes van het goede buitenleven. Vanwege onze twee grote honden was ons huis ‘honden-proof’ ingericht en jarenlang voelde dat prima.

Totdat ik er -fast forward- opeens helemaal niet meer blij mee was. Ik ergerde me aan de oude meubels die door de honden waren uitgeleefd. Ik miste comfort en er was geen ruimte voor mijn hobby’s. Ik overwoog oprecht of we niet beter konden verhuizen, zo kaar was ik met ons huis.

Gelukkig kon ik als interieurontwerper mijn eigen huis onder handen nemen. Nu is ons interieur weer heerlijk opgeknapt en past het weer bij mij. Met een comfortabel leeshoekje waar ik lekker met mijn boek kan terugtrekken. Met plek om te hobbyen met alles onder handbereik zonder dat het rommelig oogt. Nu heb ik allemaal dingen om me heen waar ik blij van word. Dit geeft mij een heerlijk gevoel, elke dag weer opnieuw."

Op Instagram post Vivette wekelijks interieurtips met haar enthousiaste volgers!

www.la-nero.nl

     

Typisch Vivette

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »