Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
DORIS for HKliving Het verhaal achter de kleurrijke DORIS voor HKliving collectie.

DORIS voor HKliving

Wij van DEENS.NL ziin dol op kleuren en printjes, dat is vast geen geheim meer ;). De DORIS voor HKliving collectie past dan ook helemaal bij ons.

HKliving is een woonmerk dat zich kenmerkt door haar passie voor design, mode, prints, vintage en vakmanschap. Daarnaast werken zij graag samen met geestverwanten. Het was  voor hen dan ook liefde op het eerste gezicht met DORIS vintage!

 

Deze creatieve samenwerking tussen twee vintage lovers heeft geresulteerd in de DORIS for HKLIVING collectie!

 

De iconische HKliving lobbybank kreeg een vintage touch-up door hem te bekleden met een stof voorzien van een rijke bloemenprint.

Uiteraard kon de kussencollectie van HKliving niet achterblijven. Deze collectie is uitgebreid met een tal van nieuwe sierkussen voorzien van kleurrijke bloemenprints waardoor de kussencollectie een echte vintage vibe heeft gekregen.  Deze toffe nieuwe sierkussen zijn dubbelzijdig bedrukt dus je kunt eindeloos mixen & matchen!  Steeds creëer je een nieuwe persoonlijke look in huis.

De blikvanger van de DORIS voor HKliving collectie is de handgemaakte lantaarn met bloemenprint. Waar vakmanschap en een kunstwerk om naar te kijken!

Houd jij ook van vintage? Dan is deze collectie van HKliving echt iets voor jou!

Bekijk hier de DORIS voor HKliving collectie

 

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »