STATIONERY EN BUREAUACCESSOIRES

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...

bannerStationery maken jouw werkplek af

Bureauaccessoires worden ook wel stationery genoemd. Dit zijn bijvoorbeeld bureauaccessoires als papier, schrijf-, en kantoorbenodigdheden. Maskingtape, pennenbakjes, mooi pakpapier en stoere memoborden vind je in de stationery rubriek. Een gezellige werkruimte met mooie woon- en bureauaccessoires geeft immers energie en biedt inspiratie. Maak moodboards op de memoborden of maak een collage van (familie) foto’s voor een persoonlijke touch op jouw werkplek.

 

Bureauaccessoires van nu zijn anders en hip

De bureauaccessoires, zoals we deze van “vroeger” kennen, volstaan vandaag de dag niet meer. We creëren een werkplek thuis waarbij handig gebruikt wordt gemaakt van woonaccessoires die ook prima toegepast kunnen worden in een kantoor. Zo wordt een oude tafel ingezet als bureau en wordt die suffe prullenmand vervangen voor een hip draadwerk model dat ook nog eens prettig oogt.

 

Stationery zijn niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog

Zo trek je jouw persoonlijke interieurstijl door naar je werkplek. Vergis je niet, je brengt aardig wat uurtjes door achter je bureau dus waarom zou je genoegen nemen met een werkplek vol onpersoonlijke kantoorspullen? Vergeet niet na de stationery rubriek verder te kijken in rubrieken als bureautafels, stoelen, opbergers en manden. Er zijn enorm veel mogelijkheden voor kantoorspullen!

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab