Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Household Hardware

Unieke handgemaakte woonartikelen uit Marokko

Woonmerk Household Hardware ontwerpt unieke interieurartikelen die het resultaat zijn van het samenbrengen van de Westerse wereld en Marokko. De smaak, de kleur, de trends. Hun ambacht, hun tradities zorgen keer op keer voor een unieke collectie aan meubelen en woonaccessoires. Al meer dan vijfentwintig jaar zijn ze actief in Marokko en met hun woonmerk staan ze voor vakmanschap en fantasie. Samen met het team streeft Household Hardware naar tijdloosheid en kwaliteit.

Geïnspireerd door het dagelijkse leven in Afrika en Azië

Household Hardware laat zich inspireren door het dagelijkse leven dat het designteam tegenkomt op reizen door het altijd inspirerende Afrika en wereldse Azië. Culturele gewoonten en verhalen van inwoners laten de ontwerpen van hun producten tot leven komen. Ze kijken naar de roots, de cultuur en de lokale materialen en gebruiken en halen daar het beste uit. Alle producten zijn daarom dus ook uniek, want ze zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt!

Tamegroute collectie

Je kent Household Hardware misschien van de uitgebreide collectie Tamegroute: donkergroen keramiek gemaakt van Tamegroute. Tamegroute is een speciaal soort Marokkaans aardewerk, dat in het gelijknamige dorpje wordt gemaakt. Dit dorpje in het zuiden van Marokko, is de laatste plek voor de Sahara woestijn begint. Het wordt in het Berbers dan ook 'de laatste plaats voor de woestijn' genoemd!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »