Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Madam Stoltz vaas

Madam Stoltz vazen

Vazen zijn onmisbare woonaccessoires. Gebruik ze voor je bloemen, decoreer je tafel met Pasen of Kerst of combineer verschillende vazen en planten voor een gezellige, bonte verzameling van kleuren en vormen. Madam Stoltz begrijpt als geen ander dat vazen in alle soorten, maten, vormen en materialen verkrijgbaar zouden moeten, zodat je altijd een twist kunt geven aan je eigen interieur.

 

Materialen van de Madam Stoltz vazen

Madam Stoltz vazen worden gemaakt van verschillende soorten materialen. Voor een groot deel bestaat het assortiment uit vazen van glas. Maar je vind naast glas, ook vazen gemaakt van aluminium, riet, zeegras en aardewerk. Veruit de meeste Madam Stoltz vazen zijn gemaakt van glas. Naast cilindervormige en flesachtige vazen, vind je meer unieke ontwerpen en combinaties van glazen vazen gedecoreerd met riet, wat een mooi lichtspel oplevert. Voor meer unieke designs, kan je terecht bij de aardewerken vazen van Madam Stoltz. Deze hebben vaak een mooi design in de vorm van een cactusachtige plant en zijn mooie gedecoreerd met uitgesproken kleuren en opvallende details. Ben je op zoek naar iets uniekers? Dan kan je terecht bij de rieten vazen van Madam Stoltz. Dit zijn hele mooie, decoratieve vazen waarmee jij een statement kunt maken in jouw inrichting.

Ontdek de vazen van Madam Stoltz in ons assortiment of kijk bij al onze vazen om je Madam Stoltz vaas te combineren met andere merken. Neem ook een kijkje bij onze sale voor mooie meubels en accessoires voor een verlaagde prijs!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »