Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

DEENS.NL B2B

DEENS.NL is meer dan alleen een online woonwinkel!

Wist je dat wij ook voor B2B klanten het aanspreekpunt binnen de Benelux zijn voor Madam Stoltz en sinds 2019 ook voor het populaire Zweedse Mr Plant? We vertellen je hier graag iets meer over! 

DEENS.NL is agent voor Madam Stoltz Benelux

Madam Stoltz is een gerenommeerd Deens woonmerk voor home & living.

Sinds 2009 zijn wij het aanspreekpunt voor alle winkeliers binnen de Benelux die dit populaire merk willen verkopen. Als vertegenwoordiger van Madam Stoltz werken wij vanuit de enige Madam Stoltz showroom op het vasteland in Europa, welke onlangs is verhuisd naar Etten-Leur (omgeving Breda). Hier ontvangen wij winkeliers, stylisten, interieurarchitecten en projectinrichters  die deze mooie collectie willen opnemen in hun assortiment. 

Wil je de collectie graag met eigen ogen zien? Dan ontvangen we je graag op afspraak in de "huiskamer" van Madam Stoltz.

Om de volledige collectie van Madam Stoltz online te kunnen bekijken verwijzen wij je graag naar de Deense website: www.madamstoltz.dk.

Ben je winkelier en heb je interesse om de collectie van Madam Stoltz toe te voegen aan het assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Een overzicht van alle verkooppunten binnen de Benelux vind je HIER.

Mr Plant is de marktleider in Scandinavië en DEENS vertegenwoordigt hen binnen de Benelux!

Mr Plant is de marktleider van Scandinavië in kunstbloemen en kunstplanten, gevestigd in het Zweedse Tidaholm. Ze zijn gespecialiseerd in kunstplanten, bloemen en takken met een perfecte prijs-/kwaliteitverhouding. Sommige takken zijn niet van echt te onderscheiden en lenen zich perfect voor projectinrichting of decoratie in de woonwinkel.

Kunstbloemen en planten zijn de trend

Steeds vaker kopen consumenten kunstbloemen en planten; een nieuwe trend is geboren. Wil je ook tegemoet komen aan de koopbehoefte van jouw klant, neem dan contact met ons op en we sturen je graag wat extra informatie toe! Wie weet ben jij onze nieuwe dealer binnenkort.

Showroom Mr Plant

Naast een showroom van Madam Stoltz hebben we ook een ruimte waar een selectie van de bloemen, takken en planten van Mr Plant te zien zijn voor geïnteresseerde ondernemers. Maak een afspraak met ons voor een bezoek aan onze locatie.

Ben je stylist, interieurdesigner of projectinrichter?

En wil je graag items van Madam Stoltz of Mr Plant gebruiken voor een aankomend project? Dat is mogelijk, voor één item maar ook voor een grote order met meerdere items. Bij DEENS.NL helpen we je ook graag als zakelijke klant. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je graag!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »