Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
25 years of Boho Living met Madam Stoltz Ze vieren niet alleen de launch van hun kersverse AW22 collectie, nee! Dit jaar viert Madam Stoltz ook haar 25-jarig jubileum. Al 25 jaar Boho Living met heel veel mooie en fijne herinneringen. 

Dubbel feest bij Madam Stoltz

Ze vieren niet alleen de launch van hun kersverse AW22 collectie, nee! Dit jaar viert ze ook haar 25-jarig jubileum. Al 25 jaar Boho Living met heel veel mooie en fijne herinneringen. En wij van DEENS.NL zijn super blij dat we al 15 jaar lang de collecties van Madam Stoltz mogen aanbieden op onze shop. Wij nemen je in dit blog mee hoe de nieuwe collectie van Madam Stoltz is ontstaan.

Take a break from life

We worden allemaal beïnvloed door de natuurlijke omgeving die ons omringt. Af en toe hebben we een pauze nodig van de snelle samenleving waarin we leven - een rustige en gezellige plek waar we kunnen ontspannen en nieuwe energie opdoen. Door ruimte voor onszelf te maken creëren we die extra space die nodig is om anderen binnen te laten.

Een schuilplaats om op te laden

Sommige mensen zoeken diep in het bos, anderen naar huisjes aan zee of hutten hoog in de bergen. Maar de meesten van ons proberen een schuilplaats te vinden in ons dagelijks leven. Binnenkort zullen er donkere en koude nachten, regenachtige dagen en winterstormen naderen die de zomer langzaam zullen laten verdwijnen. Om je te helpen in de juiste stemming te komen, heeft Madam Stoltz zorgvuldig warme en delicate materialen geselecteerd om je te helpen ontspannen. Sublieme interieuritems die het leven interessanter en avontuurlijker maken.

Delicate herfsttinten

De AW22 collectie van Madam Stoltz is een unieke mix van delicate herfsttinten. De collectie presenteert artikelen van messing en bamboe die allen met de hand zijn gemaakt door bekwame vakmensen in India. Handgemaakte manden gevlochten in kleine hutten in de bergen van Marokko. Unieke plaids gemaakt van oude sari's en stoffen in de woestijn van Rajasthan.

25 years of Boho living

De meeste bedrijven zijn opgericht met een duidelijk business idee en een groeistrategie. Maar Madam Stoltz begon met een passie voor India en als middel om Pernille haar reizen naar het land te financieren waar ze smoorverliefd op werd. In de beginjaren hadden ze een kleine winkel in het Latin kwartier van Kopenhagen. Maar hun kleine bedrijf werd al snel veel groter. Houten kisten die door de postbode werden bezorgd werden vervangen door grote containers die door schepen werden afgeleverd, dus ze vestigden een tijdelijk magazijn op de boerderij van Peter, partner van Pernille, zijn ouders in Jutland en dit is waar ze begonnen met verkopen aan hun B2B-klanten.

Enkele jaren vooruit gespoeld naar 1998 toen de oudste dochter Amalie van Peter en Pernille werd geboren... Elke zomer bezocht het gezin het geboorte-eiland van Pernille: Bornholm. Het eiland waar ze meteen complete rust ervaarden en in balans waren. Ze vroegen zich af: 'wat als we naar Bornholm verhuizen en zowel familie als bedrijf op het eiland vestigen'? Dus dat deden ze. Terwijl Pernille bezig was met de creatieve ontwikkeling, ging Peter fulltime aan de slag en begonnen ze met exporteren naar Zweden en Duitsland. In 2001 kwam hun dochter Sarah ter wereld en was het gezin compleet.

Later kwam daar een netwerk van agenten in nieuwe markten bij. Ze openden hun winkel op Bornholm, namen hun eerste medewerker aan - die nog steeds deel uitmaakt van hun team - en begonnen internationale beurzen te bezoeken met grootschalige stands. Tijdens de eerste beurs die Pernille bijwoonde kon ze alles in haar koffer kwijt, later veranderde dat natuurlijk drastisch.

De strategie van Madam Stoltz is altijd geweest om plezier te hebben en constant te vernieuwen - zonder die Madam Stoltz-spirit te verliezen. Ze kijken er naar uit om op die manier verder te gaan.

 

Bekijk hier de AW22 campagne video van Madam Stoltz en ontdek de nieuwe collectie! 

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »