TAFELKLEMMEN

bannerTafelklem TOON is het paradepaardje van onze eigen productlijn!

In 2008 ontwierpen wij TOON, doordat de behoefte was ontstaan om een lichtbron te hangen boven de tuintafel in een tuin zonder stroomvoorziening. We bedachten een stellage die je op het tafelblad kon schroeven waarbij je olielantaarns aan de legger kon hangen. Tadaah! De tafelklem was geboren.

 

Uitschuifbare legger tot 250 cm lengte

Door de uitschuifbare stang is de tafelklem toe te passen op iedere tafel van 150 - 250 cm lengte, zonder dat de legger gaat doorhangen. Heb jij een tafel van 3 meter? Geen zorgen, dan plaats je de staanders (tot een bladdikte van 8,5 cm) op de kopse kanten van de tafel en rijd je naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt. Hier koop je een stok of buis van materiaal en dikte naar keuze in lengtes tot wel 4 meter aan 1 stuk! Omdat wij gebonden zijn aan maximale afmetingen voor het verzenden van onze pakketten kunnen wij dit niet aanbieden, maar de mogelijkheden van tafelklem TOON zijn ongelimiteerd.

 

Onze tafelklem is het hele jaar rond dé eyecatcher in huis en tuin!

Tafelklem TOON is van origine ontworpen voor de tuintafel (jazeker hij is weerbestendig!), maar ook in de herfst en winter kun je heel veel plezier hebben van de stellage. Zo staat tafelklem TOON in het voorjaar & zomer te pronken op je tuintafel. Hang er lantaarns, waxinehouders, maar bijvoorbeeld ook hangvaasjes en plantjes aan. Ideaal om sfeer te creëren in de tuin, op het terras of op het balkon.

In de herfst en winter hang je meesbollen, pindaslingers, vogelhuisjes en schalen met vogelzaad aan de legger. Vanuit de warme woonkamer heb jij uitzicht op de vogeltjes. Met kerst komt de tafelklem even naar binnen, want tijdens het kerstdiner decoreer je de stellage met kerstgroen, lichtjes, ballen en hangdecoratie.

Heb je al aan de volgende mogelijkheden gedacht? De tafelklem kan ook als stellage boven je bureau gebruikt worden met lampjes en bakjes voor pennen, paperclips en andere spulletjes. Of tijdens een feestje gedecoreerd met ballonnen en slingers boven het buffet? Hang dan potjes met messen, lepels en vorken boven de tafel. Kortom.. tafelklem TOON is een multifunctionele musthave zeg maar! Laat je inspireren op onze Instagrampagina of op Pinterest.

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab