Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
6 favorieten Nicole
Met een webshop vol mooie woonaccessoires valt het niet mee om maar 6 favorieten uit te kiezen, maar toch is het gelukt! Er zijn namelijk toch altijd een aantal woondecoraties waar je verliefd op bent of basic items die je gewoon in huis moet hebben.

De 6 Favorieten van Nicole

Ik ga dit seizoen voor een mix van natuurlijk materialen en zomerse musthaves. Uiteraard met lekker wat kleur, want daar word ik namelijk vrolijk van. Woonaccessoires  in natuurlijke materialen zoals zeegras en palmbladeren passen voor mijn gevoel namelijk perfect bij het buitenseizoen. Maar ook een fijne mix van kleuren mag wat mij betreft niet ontbreken in je interieur omdat het je vrolijk maakt, net zoals de zon.

 

1.Parasol bedekker van Madam Stoltz

Ik vind dit echt zo goed bedacht! Met deze parasol bedekker tover je je basic parasol in een handomdraai om tot een tropisch plaatje. De omslag is gemaakt van echte palmbladeren. Zo haal je direct een heerlijk vakantiegevoel naar boven.

 

2.Vloerkleed Veerle

Met vloerkleed Veerle breng je gelijk vrolijkheid in huis, de mix van fijne kleuren gecombineerd met het materiaal zeegras maakt dit een perfect tapijt om dit seizoen toe te voegen aan je interieur.

3.Tafelklem TOON

Tafelklem TOON blijft het paradepaardje van DEENS.NL, deze musthave die door ons is bedacht en ontworpen heeft voor altijd een plaatjes in mijn interieur veroverd. Ik gebruik hem het hele jaar door. Natuurlijk staat tafelklem TOON een heel jaar door op mijn tuintafel. In de winter met kersttakken en kerstlampjes. Vanaf het vroege voorjaar hang ik er kleurrijke confetti KEET aan in combinatie met de outdoor lichtsnoer van Madam Stoltz ( mijn 4de favoriet).

 

4.Lichtsnoer in- en outdoor van Madam Stoltz

Zoals ik al vertelde hangt de snoer bij mij aan de tafelklem TOON, de perfecte manier voor sfeervolle verlichting boven je tuintafel. Zelf heb ik nog een extra snoer in mijn veranda hangen , gewoon omdat het zo gezellig is al die lampjes tijdens zwoele zomeravonden.

 

5.Kussen KATO met stippen

Ik vind dit echt de allerleukste print uit de collectie kussens van E|L by deens. De combinatie van kleuren en het patroon van ongelijke stippen maakt dat ik er naar kan blijven kijken. Het kussen is van stevig katoen en heeft een uni warm oranje achterkant. Mocht je de stippen beu zijn  dan draai je hem gewoon om ;)

6.Tuniek Slowshirt van Tine K

De naam zegt het al , heerlijk slow & relaxed,  dat gevoel roept deze fijne tuniek bij mij op. Hij is van prachtige fijne kwaliteit katoen en draagt dus heerlijk tijdens mooie zomerse dagen. Leuk met een hippe sneaker of een slippertje tijdens de ECHT warme dagen.

 

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »