Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Altijd feest met tafelklem TOON ® Ik ben al een tijd fan van tafelklem TOON van E|L by Deens. Een tof ontwerp van het eigen label van Deens.nl. Voor wie hem nog niet kent: de tafelklem is een absolute musthave!

Altijd feest met tafelklem TOON ®!

Ik ben al een tijd fan van tafelklem TOON ® van E|L by Deens. Een tof ontwerp van het eigen label van Deens.nl. Voor wie hem nog niet kent: de tafelklem is een absolute musthave! In de zomer tover je je tuintafel in een handomdraai om in een gezellig gedecoreerde tafel. Ook bij een feestje mag de tafelklem niet ontbreken. Van ballonnen, slingers tot lantaarns en plantenhangers, met wat creativiteit maak je van iedere tafel een feestje!

De tafelklem is verkrijgbaar is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: offwhite, lichtgrijs, zwart en goud. Met de S haken HEIN (ook van het eigen label) hang je allerlei decoraties aan de tafelklem. Hiervan zijn 2 varianten: HEIN 7x14,5cm of HEINTJE 8x4 cm. Wat betreft de kleuren wordt het nog moeilijk kiezen; de haken zijn namelijk in verschillende kleurstellingen verkrijgbaar. Hier word je blij van!

Met een goede mix van mooie producten maak je er een spannend geheel van. Wat denk je van de prachtige rustieke aardewerk kommen van Madam Stoltz gecombineerd met het houten slabestek van Madam Stoltz? De terracotta bloempotjes van de House Doctor zijn handgemaakt en passen goed op de tuintafel. Leuk om kleine plantjes in te doen of misschien met een servet en bestek bij ieder bord?

 

Wat betreft hangdecoraties valt er genoeg te kiezen. Het Deense merk Madam Stoltz heeft een mooie basic jute plantenhanger. Leuk in combinatie met een lichtsnoer. En met de papieren lantaarns 'Drop' van de House Doctor maak je het feest af. Ik kan niet wachten op de lange zomeravonden!

Styling & fotografie Ilona de Koning - www.studiobril.nl

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »