Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Creëer een fijne herfstsfeer met tips van Nicole van Biert "Samen met Deens ben ik aan de slag gegaan om een leuke herfst-, najaar sfeer te creëren in ons huis." Lees verder in de gastblog van influencer Nicole van Biert ook wel bekend als @nieks_servies op Instagram.

Nicole van Biert, beter bekend als @nieks_servies, deelt in deze gastblog haar tips om een fijne herfst-, najaar sfeer te creëren in huis.

Donkere dagen in aankomst

De koude en donkere dagen komen er weer aan. De blaadjes van de bomen zijn aan het vallen, de kachel staat te branden en het is weer tijd voor warme chocolademelk met slagroom. Ik vind dit ook echt de tijd van het jaar om het in huis extra knus en gezellig te maken. In plaats van lekkere zomeravonden buiten, breng je nu de dagen en de avonden meer en meer binnen in huis door.

Samen met Deens ben ik daarom aan de slag gegaan om een leuke herfst-, najaar sfeer te creëren in ons huis. Ik zocht een mooie gezellige set spullen bij elkaar en ging aan de slag. Maar hoe zorg je er nu voor dat je een fijne herfstsfeer in huis krijgt? Hieronder zal ik wat leuke tips met jullie delen. Ik ben erg benieuwd wat jullie van het resultaat en de tips vinden.

Mooie kleuren en warme tinten

Ik vind de herfst echt het seizoen van de mooie warme kleuren en tinten. Nu is ieder seizoen al je muren verven niet echt een optie (voor mij tenminste niet), maar door mooie accessoires te kiezen in fijne herfstkleuren kun je makkelijk en snel een herfstsfeer in huis halen. Ook het toevoegen van een mooie set kandelaars met kaarsen zorgt voor gezelligheid tijdens de donkere dagen en avonden.

Takken en pluimen

Zet in een mooie vaas een aantal pluimen of herfsttakken met leuke rode besjes en ga buiten op zoek naar mooie natuurlijke materialen zoals dennenappels, eikeltjes, pompoenen of wat mooie gekleurde bladeren en gebruik die als decoratie. Ook geven sommige planten of bloemen een extra herfstsfeer bijvoorbeeld de bolchrysant of heide. Dit zijn eigenlijk buitenplanten maar deze zijn ook binnen prima te gebruiken!

Zachte plaids en fluffy kussens

Omdat het deze maanden ook vaak al wat kouder gaat worden, kunnen een heerlijke plaid en fijne kussens om lekker op de bank te relaxen natuurlijk niet ontbreken. Een plaid is niet alleen functioneel maar door de mooie kleuren, stoffen en prints van tegenwoordig is een plaid ook meteen leuk als accessoire in de bank of over de leuning van een stoel. Wat ook altijd fijn is, is een vloerkleed op de grond. Dat geeft een warme sfeer en is lekker voor je voetjes in de koudere maanden.

Wat ook een aanrader is om snel en gemakkelijk een andere sfeer in je huis aan te brengen zijn kussens. Ik heb verschillende kussens in verschillende kleuren die ik met de seizoenen wissel. Deze herfst zijn ook weer de warme bruin-, geel-, oranje, roze- en zandkleurige tinten favoriet.

De hoogte in

Zet je accessoires in een setje bij elkaar. Gebruik voor een speels effect verschillende hoogtes en materialen. Om een warme sfeer te creëren kun je gebruiken maken van verschillende kleuren en natuurlijke materialen.



Hopelijk heb ik je met deze tips op leuke ideetjes gebracht om zelf ook aan de slag te gaan.

Geschreven door: Nicole van Biert

Shoppen in de stijl van Nicole

1 reacties
Annelies de Groot

Ik wil graag weten waar de lange bank achter de tafel van is.

Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »