Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Dé Gift Guide voor interieurliefhebbers Ben je nog op zoek naar een cadeau voor dat ene familielid met een zeer specifieke smaak? Vind het perfecte interieur cadeau voor ieder budget bij DEENS.NL!

Dé Gift Guide met de beste cadeaus voor interieurliefhebbers

Download de Gift Guide

Een kerstcadeau vinden voor familieleden of vrienden met een heel specifieke smaak is best een opgave. Gelukkig zijn er méér dan genoeg klassiekers die bij veel interieurliefhebbers in de smaak vallen! Het is makkelijker dan je denkt: iemand die geen fan is van de kou maak je héél blij met een Fatboy warmtekussen. Een liefhebber voor design én boeken geef je het koffietafelboek van HKliving. Je tante die zo van een dagje spa houdt geef je iets heerlijks cadeau van lifestyle merk The Gift Label. Wat dacht je van een fijne bodycrème of scrub?In onze Gift Guide hebben we de beste cadeaus geselecteerd voor hem, haar én je kids. Deze kerst maak jij iemand blij met een interieurcadeau voor in zijn of haar interieur!


Tip: bestel je interieurcadeaus op tijd want onze bezorgdiensten hebben het heel druk tijdens deze drukke dagen!

Voor hem

Geef een stoere zitzak van Fatboy cadeau waar jouw man, beste vriend of broer heerlijk in kan relaxen tijdens een avondje voetbal op tv of een goede film. Zoekt hij de ontspanning liever op in de badkamer? Dan is een Gift box van The Gift Label een heerlijk cadeau. Een wijnliefhebber in de familie? Bekijk dan dit super toffe wijnrek van Doing Goods eens. Het Bodhi Bamboo wijnrek wordt speciaal voor jou met de hand gemaakt van gerecycled brass door ambachtslieden in India. Proost!

Voor haar

Madam Stoltz kimono met een fleurige print. Geen fan van een kimono of draagt ze dat niet? Dan is een toilettas ook een hele leuke optie. Fan van kleur? Geef een gekleurde kaarsen set van HAY cadeau. Zoek er een bijpassende kandelaar bij en je bent klaar! Wat ook een heerlijk cadeau is, is een super zacht plaid van Bloomingville met een mooie print. Ook lekker betaalbaar, daar houden we van. Nog een plaid wat het heel goed doet als cadeau: een handgemaakte van Doing Goods. Je kunt dit plaid tevens ook gebruiken als tafellaken voor een gezellige lunch of culinair diner! Een tof artwork met felle kleuren van HKliving is natuurlijk wel persoonlijk máár een eyecatcher voor in huis is altijd goed. Houdt jouw moeder, vriendin, tante of zus ervan als het lekker ruikt in huis? Geef dan een geurkaars van The Gift Label met een lieve tekst op het label! Win-win.

Voor kids

Denk je aan cadeautjes voor je kinderen, dan denk je al snel aan speelgoed. Er zijn genoeg leuke interieuritems die ook heel goed gebruikt kunnen worden in de kinderkamer. Wat dacht je van een opbergmand in de vorm van een paddenstoel? Ziet er leuk uit én is super functioneel. Nog een handig item dat heel goed gebruikt kan worden voor het opbergen van bijvoorbeeld stiften, potloden en andere knutselspullen: de opbergboxen van het Scandinavische merk ReCollector

 

Het cadeauseizoen is in volle gang

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor dat ene familielid of je beste vriend? Vind het perfecte cadeau voor ieder budget bij DEENS.NL! En verras de interieurliefhebber met een vaas van Urban Nature Culture, een kandelaar van Nordal, een mooi wandkleed van Urban Cotton Amsterdam of een sierkussen van HKliving.

Nóg meer cadeau inspiratie nodig?

Neem dan eens een kijkje op Verjaardagscadeau Vrouw. Dit platform is opgezet door studiegenoten met het doel om mannen te inspireren een leuk verjaardagscadeau te laten vinden de vrouw in hun leven. De oprichters van deze verzamelsite streven ernaar om lokale en kwalitatieve cadeaus (producten of diensten) te promoten. Cadeaus waarmee je een vrouw écht blij kunt maken.

Onze favoriete cadeaus voor de interieurliefhebbers:

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »