Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
De lente is weer begonnen! Tijd voor nieuwe plannen en projecten. Nog steeds ben ik erg blij met mijn werkplek en de kleur (early dew) op de muur. Om er een sfeervol geheel van te maken heb ik gekozen voor een roze accentkleur. Een rustige basis waarbij de accessoires van Madam Stoltz goed tot zijn recht komen.

De lente is begonnen!

Tijd voor nieuwe plannen en projecten. Nog steeds ben ik erg blij met mijn werkplek en de kleur (early dew) op de muur. Om er een sfeervol geheel van te maken heb ik gekozen voor een roze accentkleur. Een rustige basis waarbij de accessoires van Madam Stoltz goed tot zijn recht komen.

Om te zorgen voor balans in de ruimte heb ik de roze kleur terug laten komen in enkele accessoires. Ik viel gelijk voor het roze/ paprika matras van Madam Stoltz. Geweldig mooi zijn deze kussens die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Het is nog moeilijk kiezen uit de verschillende kleuren en patronen. Voor welk kussen ga jij? De combinatie met het lichtsnoer van Madam Stoltz zorgt het hele jaar door voor een feestje. Het mooie is dat de bulbs zijn gemaakt van doorzichtig kunststof en zijn ook outdoor te gebruiken.

Ik wilde er ook nog een stoer element aan toevoegen. Zo vond ik de robuuste rieten mand en het kelim kussen met borduursel en kwastjes. De mand is gemaakt van natuurlijke materialen wat zorgt voor een stoere look. Ik gebruik hem als prullenmand, maar je kan hem natuurlijk ook gebruiken voor tijdschriften of het opbergen van speelgoed of bijvoorbeeld haardhout.

Tot slot nog een musthave voor ieder interieur: het tijdschriftenrek. In veel ruimtes te gebruiken en ideaal voor je mooiste magazines en/of ansichtkaarten. Kortom weer veel mooie woonaccessoires in de shop van DEENS.NL!

Styling & fotografie Ilona de Koning - www.studiobril.nl

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »