Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Doe jij mee met Nationale Breindag? Wij wel! 20 maart 2022 is de dag waarop het belang van meer kennis over het brein centraal staat. Steeds meer mensen kampen met een disbalans in hun brein. We moeten samen zorgen dat er meer mensen bewust worden.

Nationale Breindag, doe jij ook mee?

20 maart 2022 is de dag waarop het belang van meer kennis over het brein centraal staat. Steeds meer mensen kampen met een disbalans in hun brein. Deze disbalans zorgt op de lange termijn voor ernstige ziekten zoals stress, overgewicht, depressie, dementie en burn-out.

De cijfers liegen er helaas niet om. Eén op de vijf Nederlanders krijgt in zijn of haar leven te maken met een depressie en méér dan 50% van de Nederlanders heeft te maken met burn-out klachten. Ruim 62% van de Nederlanders slaapt slecht en 85% van de millennials voelt zich op dit moment depressief. (bron: https://nationalebreindag.nl/)

Helaas ervaren er ook steeds meer kinderen deze klachten. Een van de belangrijkste oorzaken is de levensstijl. Denk bijvoorbeeld aan te veel stress, stilzitten, schermtijd, junkfood en te weinig slaap, ontspanning, beweging en gezonde voeding. Daarom is het nu tijd voor verandering en jij kan daarbij helpen door steeds meer mensen hiervan bewust te maken. Hoe?

Kleur je interieur geel

Want geel is een belangrijke kleur voor ons brein. Het activeert ons brein en staat voor energie, optimisme, positiviteit, wijsheid, ontwikkelen, groeien, veranderen en het stimuleert onze mentale activiteit. Werk je nog thuis? Kleed deze ruimte aan met gele accessoires, plak een geel-kleurig behang op de muur en zorg ervoor dat je tijdens het werken veel opstaat of korte wandelingen maakt tussendoor. Teveel stilzitten is helemaal niet goed voor je brein.

Profiteer van 15% korting op alle gele items

Doe mee met Nationale Breindag en kleur je interieur geel dit weekend. Shop de leukste gele accessoires alleen dit weekend met 15% korting. Gebruik code: BREIN15.

*Code alleen geldig op nieuw geplaatste bestellingen tussen 18 maart 2022 en 20 maart 2022 | alleen geldig op producten met het actielabel | niet geldig op HKliving, WHY en StudioAT.

Shop jouw favoriete gele accessoires hier:

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »