Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Een kleurrijk interieur; hoe creëer je dat? Vaak zijn we bang om (veel) kleur te gebruiken in ons interieur omdat het wel erg opvallend kan zijn. Maar eigenlijk werkt kleur heel goed in elke interieurstijl. Met kleuren kun je oneindig veel uitstralingen creëren.

Een kleurrijk interieur geeft ons vaak een zomers gevoel. Maar een kleurrijk interieur past ook goed in het najaar. Dan gebruik je gewoon net wat andere kleurtinten en kleurencombinaties. Vaak zijn we bang om (veel) kleur te gebruiken in ons interieur omdat het wel erg opvallend kan zijn. Maar eigenlijk werkt kleur heel goed in elke interieurstijl. Met kleuren kun je oneindig veel uitstralingen creëren. Door pasteltinten te gebruiken creëer je een zachtere uitstraling dan bij een fel kleurenpalet zoals rood, oranje en roze.

Kleur op de muur

We zijn snel geneigd om alle muren in huis wit te verven of wit te laten. Wit wordt gezien als een veilige kleur waar niets mis mee kan gaan. Soms kan dit wat eentonig zijn of als saai ervaren worden. Ervaar jij dit ook bij je eigen woning? Dan is het juist leuk om wat kleur in je interieur toe te voegen om een heel ander effect te krijgen. Kleur doet namelijk heel veel met je interieur. Een goede oplossing is om een muur (of meerdere muren) in je huis een andere kleur te geven. Met een kleurrijke muur fleur je meteen de hele ruimte op. Kies voor een kleur die jij geweldig vindt en ga gewoon aan de slag! Vind je het toch eng? Zorg er dan voor dat je de rest van de muren in huis rustig houdt, dan kan er niets mis gaan.

Liever geen verf gebruiken? Kies dan voor een kek behang met een toffe print zoals deze van Creative Lab Amsterdam of deze hotel chique print van Kek Amsterdam.

Kleur in de meubels

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd van een kleurrijke muur? Ga dan voor kleur in je meubels. Je creëert hetzelfde resultaat als je de muren verft want door de kleurrijke meubels krijgt de ruimte meteen een heel andere vibe dan wanneer je ook hier ook gaat voor wit, beige of licht grijs. De Club Couch van HKliving is hier een goed voorbeeld voor. Deze bank is verkrijgbaar in mosterd geel of een fel groene variant. De velvet stof van deze banken geeft de bank een chique uitstraling en hierdoor wordt het een echte eyecatcher in jouw woonkamer.

Bevalt de kleurrijke bank? Heel goed! Dan kun je nu de eetkamer aanpakken door te kiezen voor een toffe tafel met daaromheen eetkamerstoelen in één of meerdere kleuren. Dit geeft een speels effect aan jouw eetkamer. Gaat dat toch net wat te snel? Kies dan voor kleurrijke accessoires zoals een leuke vaas of ga voor een kleurrijk schilderij achter de muur van de eettafel.

Welke kleuren passen bij jou en je interieur?

Kies je kleuren zorgvuldig. Kleuren omschrijven namelijk jouw persoonlijkheid. Iedereen heeft een andere smaak, daarom is het van belang dat jij de kleur kiest die bij jouw woning én bij jou past. Stel een kleurenpalet samen waarin kleuren naar voren komen die je gemakkelijk met elkaar kunt combineren. Je wilt namelijk voorkomen dat je meubels gaan vloeken bij jouw gekleurde muur of gekleurd behang.

Gebruik Pinterest om inspiratie op te doen en kies niet meteen de eerste de beste kleur die je mooi lijkt in een verfwinkel. Het is belangrijk dat je eerst inspiratie opdoet. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe jouw interieur er uiteindelijk uit komt te zien.

Hulp nodig?

Wil jij meer kleur toevoegen in jouw interieur maar weet je niet hoe je dit precies moet aanpakken? Geen probleem! Onze interieurstylisten staan voor je klaar. Bekijk hier welke interieurstylist het beste bij jou past en neem eenvoudig contact met hem of haar op om een interieuradvies in te plannen!

 

Shop de leukste items nu in de sale bij DEENS.NL

Ben je op zoek naar kleurrijke woonaccessoires voor een scherpe prijs of zoek je nog een leuk, kleurrijk cadeautje voor iemand? Dan vind je bij ons altijd de leukste woonaccessoires in de sale. Het hele jaar door hebben wij een gevarieerd aanbod van al onze merken, daarom vind je geregeld items uit oude collecties terug voor een scherpe prijs. Maar ook uit de nieuwste collecties kun je producten vinden voor een scherpe prijs tijdens onze sale.

 

Kleurrijke items shoppen:

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »