Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Een opgeruimd huis = een opgeruimd hoofd Sta je te springen om het hele huis onder handen te nemen? Begin met een frisse start en zorg allereerst voor een opgeruimd huis. Een opgeruimd huis betekent een geordend leven: zo kom je thuis in een oase van rust en vind je altijd alles gemakkelijk terug! Wij helpen je een handje en geven je een aantal handige opbergtips.

Deze handige opbergers maken het een stuk leuker. Ze zorgen voor een opgeruimd huis en zijn ook nog fijn voor het oog. Praktisch en stijlvol dus! Kijk, daar houden we van.

Aan de muur

Bespaar ruimte in je (kleine) woning door te kijken naar opbergmogelijkheden voor aan de muur. Zoals stevige wandplanken, een mooie wandkast of praktische wandrekken. Daarbij is een wandkast of een plank aan de muur ook een manier om je mooiste woonaccessoires tentoon te stellen! Win-win.

In een doos of mand

Opbergdozen en manden zijn ideaal om rondslingerende spullen in op te bergen. Zo voorkom je een hoop ergernis; je hoeft niet eindeloos naar je spullen te zoeken. En zou houd je alles overzichtelijk en georganiseerd in huis.

In een meubel

Kies voor meubels die weinig plek in beslag nemen, maar over veel opbergruimte beschikken. Zoals een smalle ladekast of vitrinekast, hier past vaak meer in dan je denkt!

In een trolley

Een trolley of een bar cart is bijna niet meer weg te denken uit het interieur van nu. Het is ook een heel veelzijdig meubel wat je voor alles kunt gebruiken. In de keuken kun je het gebruiken om je mooie keramieken servies tentoon te stellen, of voor het opbergen van ingrediënten in een leuke mand. In de woonkamer zien wij de trolley vaak als een soort vitrinekast maar ook in de badkamer en in de hal komt de trolley goed van pas tijdens het opbergen van je spullen zoals badkameraccessoires of tassen en schoenen.

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »