Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
GASTBLOG | ANNEKE MEETS... Anneke Mosman is de drijvende kracht achter het blog van Muy Bien. Deze week schrijft zij ons gastblog. Anneke inspireert ons door haar manier van fotograferen, kleurgebruik en styling.

¡Spring is in the Air!

 

Alhoewel ik van krakend zonnig vriesweer houd of een winter vol sneeuw, kan ik niet wachten totdat het lente wordt. Wat een feestje dat ik van Deens een aantal mooie nieuwe items uit de Spring / Summer collectie van Madam Stoltz mocht kiezen, om de lente alvast in huis te halen.

Mijn oog viel meteen op de mooie keramieken tube vaasjes en de mobiel met de mini vaasjes. Gelukkig staan de winkels al vol voorjaarsbloemen, dus wat vrolijkheid in huis halen was een kleine moeite.

 

De mobiel met mini vaasjes kreeg een plekje op de muur bij mijn eethoek, sowieso een favoriete plek in huis, omdat de zon daar de hele dag schijnt. Ik koos voor "knipoogjes", siergras, viburnum en een tulpenbolletje uit de tuin. Met een pauwenveer (die ook in de collectie van Madam Stoltz te vinden zijn), krijg je een trendy look aan de muur. Deze mobiel gaat echt een van mijn meest favoriete items in huis worden en matcht mooi bij mijn favoriete flesjes kroonluchter!

 

De tube vaasjes zijn leuk voor op tafel, maar aangezien je ze op kunt hangen, kun je er nog veel meer meedoen. Ik had al jaren een -op Koninginnedag gevonden- houten schilderij lijst staan. Geen zin om een muur vol gaatjes te boren, besloot ik de lijst te gebruiken om de vaasje op te hangen. Spijkertje aan de achterkant van de lijst en je hebt een geweldig kunstwerk. Door het kopen van verschillende bloemen, kun je er iedere keer weer een andere stijl mee maken.

 

Ik koos deze keer voor bloemen in roze, blauwe en paars tinten, out of my comfort zone. Maar de pastel waterkleuren staan geweldig bij de tube vaasjes met hun blauw, groene glazuur laag. Ik geniet nu elke dag van mijn vroege lente aan de muur!

 

 

1 reacties
Anneke

Helemaal tots. Wat een feestje om met de mooie spullen van Madam Stoltz te mogen werken. Super bedankt!

Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »