Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
GASTBLOG | ANNEKE shop till you drop! Anneke van ¡Muy Bien! vertelt je over de nieuwste interieurtrends voor herfst winter 2016-2017.

¡Shop till you drop: Interieurtrends bij DEENS.NL!

 

 

Wat vind ik het fijn als het weer oktober is, de natuur haar mooiste kleuren toont, de avonden weer langer worden en we ons huis weer warm en gezellig maken. Ook de herfst in 2016 heeft weer geweldige interieur trends in petto met veel mooie musthaves. Wat word ik blij van de nieuwe collecties van DEENS.NL: veel mooie inspirerende spullen van stylish Scandinavische merken. En shoppen bij DEENS.NL is in oktober nog leuker want in de woonmaand is er een geweldige shop till you drop campagne. Als je voor meer dan €50,- spullen koopt, krijg je een voucher waarmee je nog een keer mooie aankopen kunt doen. Hier zie je een aantal van mijn favoriete items in de nieuwste woontrends.

 

 

¡Bohemian Vintage!

 

De seventies zijn terug! Deze Bohemian style, die me doet denken aan mijn jeugd in de jaren 70, is echt mijn favoriet. Poefs, gehaakte lampen, fluwelen kussens, geweven wandhangers en meubels in vintage stijl, geven een warme sfeer in huis.

 

 

 

 

¡Denim Drift!

 

 

De kleur voor 2017 is Denim Drift! Blauwe accenten geven je huis een frisse look en met de donker blauwen creëer je een warme klassieke of industriële stijl. Gecombineerd met wat goud, ziet het eruit als een sprookje uit 1001 nacht, dus wie zegt dat blauw een koude kleur is?

 

 

 

 

 

¡Going Round!

 

Cirkels en ronde vormen zie je overal terug in interieur accessoires en meubels. Ronde tafels, altijd handige magneetborden, mooie koperen cirkels en gestippelde prints. Als je ze allemaal bij elkaar doet heb je een prachtig bubbelend stilleven!

 

 

 

 

 

¡Urban Jungle!

 

Als er een trend is die je niet kunt missen, dan is het de Urban Jungle trend! Groene hoeveelheden groene planten zijn onze huizen binnengekomen en natuurlijke materialen zoals rotan en sisal zijn echte must haves. Dus pimp je huis op met Groen!

 

 

 

 

En weet je wat zo leuk is: al deze woontrends matchen geweldig bij elkaar dus mix ze voor een huis vol Autumn Bliss!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

1 reacties
Niels

Shoppen doe ik ook graag. Echter, is het af en toe ook leuk om sommige spullen zelf te vervaardigen. Denk maar aan een vaas van klei of versiering van de ramen. Die kunnen wij zelf ontwerpen en zodoende ook wat eigen creativiteit aan de dag leggen.

Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »