Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
GASTBLOG | BINTI HOME Binti Home is een grote inspirator voor bloggend Nederland. Zo won Souraya de Advanced Meet the blogger vtwonen award 2015. Wij waren dan ook vereerd dat zij ondanks alle drukte voor ons dit gastblog wilde schrijven.

Stylingtips in de keuken

Vorig jaar schilderde ik de wand in mijn keuken okergeel, de trendkleur van dit moment, en ik ben nog steeds ontzettend blij met deze warme kleur op de muur. De legergroene trolley staat vaak vol met kookboeken, voorraadpotten en decoratie. Het leek mij leuk om boven de trolley iets op te hangen wat zowel functioneel is maar er ook mooi uit ziet. Zo vond ik pas de XL Magneetbord Marie in het wit in de shop van DEENS.NL en ik wist meteen wat ik ermee wilde doen.

Ik twijfelde nog even of ik het magneetbord niet in mijn hal moest hangen samen met alle ronde spiegels maar uiteindelijk besloot ik het magneetbord toch te gebruiken als recepten/quote bord in de keuken. Ik vind koken erg leuk en dan met name bakken van zoete gerechten. Op dit bord heb ik daarom wat favoriete gerechten opgehangen en wat toepasselijke quotes. De kleur okergeel laat ik terug komen in de decoratieve veren en de twee ansichtkaarten. Waar zou jij dit magneetbord ophangen in huis?

Woontip: Zorg dat de kleur in huis in balans is

Bij de styling van een ruimte is het goed om te zoeken naar een balans in kleur, zo komt de kleur okergeel terug in de kaarten, het linnen servet maar ook subtiel in de prachtige ‘Curry’ schalen van Madam Stoltz. De binnenkant heeft een groen-gele geglazuurde laag en heeft een vintage look. Wat ik zo mooi vind aan deze serie is dat de buitenkant mat is en de binnenkant juist weer glanzend, die combinatie zorgt voor een sfeervol en speels effect.

 

 

De grote schaal gebruik ik als fruitschaal op de trolley of op de tafel maar je kan er natuurlijk ook salade of broodjes in serveren. Het mini schaaltje is super leuk om wat nootjes te serveren bij het borrelen of wat tapas op te leggen tijdens het diner. Mooi servies leent zich heel goed als decoratie in de keuken of op de eettafel. Een mix van verschillende formaten zorgt ervoor dat je alle kanten op kan met het serveren en decoreren. Ik ben erg benieuwd of jij je servies opbergt in de kasten of dat je het, net als ik, graag laat zien en gebruikt als styling in de keuken of eetkamer?

 

 

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home (http://www.bintihomeblog.com/ )

BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

1 reacties
Joshua

Ontzettend eens met de 'warme kleur op de muur'.
Komt ook super handy bij lekdetecties. Bij donkere kleuren zijn lekkages minder snel te zien dan bij lichtere kleuren.

Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »