Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
GASTBLOG | CAROLIEN & PIEN Onze plankdragers PIEN zijn bestsellers en in veel kleuren te krijgen. Ook Carolien Manning liep warm voor deze multifunctionele plankdragers en schreef er een zonnige blog over voor jullie!

'Plankdragers PIEN kleuren je muur!'

 

Je kent het vast wel; een saaie, kale muur in huis. Less is more, maar heus niet altijd! Op onze overloop had ik dus zo'n gevalletje 'saai'. Het schrijven van dit gastblog over de plankdragers PIEN in zonnig goudgeel, brachten mij op een idee. Wat zijn deze canvas plankdragers leuk en wat een keus qua kleuren; plankdragers Pien zijn er in goudgeel, celadon, antraciet, army green, lichtroze, licht grijs, zwart, neon oranje en taupe.

Ik koos o.a. de kleur goudgeel, want in het voorjaar haal ik graag het zonnetje in huis! Enige tijd geleden verfde ik lambrisering op de muur in een groenige kleur. De plankdragers die ik er nu boven heb gehangen, shinen letterlijk aan de muur. Perfecte match!

  

Weet je trouwens wat de plankdragers PIEN extra leuk maakt? Je kunt zelf een plankje uitzoeken bij de bouwmarkt en de plankjes naar eigen behoefte wisselen, want de plankdragers van canvas bevestig je als losse lus met 1 schroef in de wand. Of je voor een brede plank gaat of een smalle. Het past allemaal! Multifunctionele plankdragers dus.

Ik kocht de gele plankdragers voor o.a. mijn kringloopgelukjes, zoals het hertje, de bordjes, het 'cactus'potje en de schaaltjes. Letterlijk staan mijn gescoorde items in het  zonnetje! Geweldig toch?! En weet je ook leuk is? Naast de goudgeel plankdragers, kocht ik een setje in de kleur army green, zodat ik af en toe kan wisselen. De hangers zijn makkelijk te bewaren, want je krijgt er een prima bewaardoosje bij. Ik ben fan! Hopelijk jullie ook?

Liefs, Carolien (instagram @carolien_manning)

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »