Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
GASTBLOG | MARDOU MEETS KEES Sevencouches heeft meer dan 58.000 volgers op Instagram en dat vinden wij ook helemaal niet vreemd, want Mardou inspireert, creëert en fabriceert de mooiste sfeertjes en artikelen op haar blog.... Zo nam Mardou onze kapstok KEES onder de loep, lees snel verder...

Kapstok Kees: simplistisch en stijlvol

Twee weken geleden maakte ik kennis met kapstok Kees - een simplistisch vormgegeven kapstok van Nederlandse makelij. Kees is een van de producten uit de eigen collectie van Deens. Zijn eenvoudige en toch stijlvolle uiterlijk maakt deze kapstok perfect passend in mijn interieur.

 

Mijn inloopkast was al enige tijd toe aan een make-over. Het grote kledingrek dat de ruimte voorheen sierde werd een sta-in-de-weg. Ik was ‘m zat en zocht iets subtielers. De nieuwe oplossing moest voldoende ruimte bieden aan jasjes, jurken en tassen. Via de webshop van Deens vond ik Kees: een oerdegelijke kapstok van geperst hout. De kapstok wordt geleverd met zes haken die je willekeurig kunt ophangen. Ik koos voor de combinatie van zwart met wit en klikte Kees naar huis. Spannend!

 

Vooraf heb ik me niet beziggehouden met de afmetingen van de kapstok en ik was blij verrast toen het pakket werd bezorgd. Door de diepte van de kapstok kun je bovenop een vaasje, (huis)parfum of fotolijst kwijt. Handig en leuk om mee te decoreren! De zichtbare gelaagdheid van het hout geeft de kapstok een speelse twist. De haken zijn flink, daardoor kun je aan een haak verschillende jassen kwijt. Ik ben fan!

Mardou
sevencouches.nl

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »