Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
GASTBLOG | MARDOU MEETS.... Mardou biedt ons een kijkje achter de schermen bij sevencouches.nl in haar gastblog over Madam Stoltz.....

Deze keer heeft Mardou van Sevencouches een heerlijk blog met prachtige foto's voor ons geschreven... veel leesplezier!

Groen toevoegen aan je inrichting – ik vind het een van de moeilijkste dingen op het gebied van styling en interieur. Maaaarrrrrrr....... Groen blijft – ook in de winter!

Voor Deens.nl experimenteerde ik met een aantal verschillende plantjes, boompjes en takken. Zo koos ik voor de kamerden, de Chinese lampionplant, eucalyptustakken en de pilea glauca – met hele fijne blaadjes. Mijn aanwinsten uit het tuincentrum combineerde ik met glas, metaal, natuurlijke materialen en een aantal vintage items.

Als je het net als ik moeilijk vind om groen aan je inrichting toe te voegen, dan doe je er goed aan om je planten te groeperen. Kies een plek in de ruimte waar je groen wilt toevoegen en experimenteer. Door verschillende dingen te proberen kun je ontdekken wat je mooi vindt. In de woonkamer koos ik ervoor mijn oude apothekerskast wat kleur te geven. Bovenop staat een metalen plantenstandaard met dito bloempot, beiden van Madam Stoltz. Stijlvol en stoer!

  

In de slaapkamer versierde ik mijn gewei met een zwarte macramé plantenhanger. In de pot zit hedera, ook wel bekend als klimop, dat het zowel binnen als buiten goed doet. Op de oude trolley heb ik een aantal favorieten gegroepeerd. Door niet alle potjes en vaasjes te vullen creëer je een bijna stilistisch beeld dat – ondanks de verschillende soorten groen – toch rust uitstraalt.

Meer van mijn huis zien? Kijk dan op sevencouches.nl.

1 reacties
janouk van diets

Wat een superleuke blog!

Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »