Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
GASTBLOG | MARDOU VERSIERT TOON MARDOU voelt onze stijl feilloos aan en verrast ons keer op keer met prachtige plaatjes en originele stylingtips. Kijk eens wat ze van onze TOON® in lichtgrijze uitvoering heeft gemaakt!

Lente in huis met tafelklem TOON®

Met recht noemt DEENS.NL tafelklem TOON het paradepaardje van haar collectie – de tafelklem is al tijden een regelrechte hit bij interieurminnend Nederland. Vorig weekend probeerde ik de lente naar mijn eettafel te halen en TOON bleek daarvoor het perfecte accessoire.



Ik ben dol op het voorjaar: de dagen worden langer, het zonnetje laat zich vaker zien en de lichtval binnenshuis verandert. Tijd om een vleugje lente naar binnen te halen! Daar horen mooie voorjaarsbloeiers bij, die ik dit jaar in eigen tuin vond; Kersenbloesem. De takken gingen niet standaard in de vaas, maar verrassend anders rond tafelklem TOON. Bevestigen is heel simpel: ik gebruik wat smalle tiewraps en zorg dat deze voldoende worden afgedekt door de takken, blaadjes en bloemen.


TOON® werd in 2008 ontworpen door het team van Deens. De belangrijkste functie van de klem? Een instant mogelijkheid om te decoreren en verlichten boven de (tuin)tafel. Inmiddels is TOON® zowel binnen als buiten populair. Door de uitschuifbare stang is de tafelklem passend op elke tafel, dus ook op mijn ronde exemplaar. De tafelklem is op dit moment leverbaar in 4 verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils.

 

Tafelklem TOON® is een absolute musthave voor elk interieur!

Mardou

sevencouches.nl

3 reacties
Connie Van Bijnen

Ik ben op zoek naar de tafelklem toon geweldig voor o.a de kerst

Team Deens

Hi Anouk , dit is de nieuwste kleur Tafelklem de lichtgrijze versie! Gaaf heh? Je kan deze nu online vinden in onze webshop!

Anouk Verkerk

Hoi Deens en Seven Couches,
Wat ontzettend gaaf gedaan zo met die bloemen!! Is dit de toon in cement kleur? Ik wil hem ook!!

Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »