Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
GASTBLOG | MICHELLE MEETS toon

Michelle de Vreede oftewel 'Mies' is de dame achter Dipty Wonen. Zij schreef dit keer ons gastblog en maakte heerlijke foto's van tafelklem TOON. Lees en geniet mee van deze eerste lenteprikkels...

Ik ben gek op de lente!

De lente is echt mijn favoriete seizoen. Stiekem voor de kerst zat ik al de dagen af te tellen om alle kerstspullen weer op te ruimen en de lente een beetje in huis te halen. Ik had al wat hyacinten gekocht en ik zag de knoppen alweer aan verschillende planten groeien. Natuurlijk kan het nog gaan vriezen maar ik hoop dat de winter niet te hard door zet en stiekem de lente wat naar voren schuift.

Breng de lente in huis

De lente is voor mij bloembollen, bloemen en een nieuw begin. Een reden om het huis overhoop te halen, alles op te ruimen en opnieuw te stijlen. Bij ons is de eettafel een belangrijke plek waar wij leven. Wij eten er, zitten er met vrienden en familie, ontbijten er uitgebreid (erg fan van), ik lees er boekjes en drink er mijn koffie, knutsel er aan en werk er ook nog eens aan. Multifunctioneel dus :)

Voor mij is dit dan ook een logische plek om met de lente vol te hangen. Ik kwam bij Deens.nl dan ook het perfecte item tegen om onze eettafel in de lentesfeer te brengen, de tafelklem genaamd TOON. Ik zocht contact met Deens om te kijken of ze het leuk vonden om met mij samen te werken en zij reageerden direct erg enthousiast.

Tafelklem TOON is een musthave

Je kunt van alles aan toon hangen, ideaal en een perfect excuus om elke keer weer een nieuw thema te kiezen om je eetkamer in te stijlen. De tafelklem van Deens is echt super handig. Je klemt de staanders aan je tafel en legt daarna de legger erdoorheen en klaar, decoreren maar :).

Omdat onze tafel van een oude deur gemaakt is en daarna gelakt is met Epoxy is hij erg donker waardoor de zwarte versie van TOON perfect is.

Handig want je kunt TOON zowel binnen als buiten gebruiken. Stiekem zat ik al te denken aan de zomer. Momenteel wonen wij in een appartement maar willen het binnenkort te koop zetten en naar een huis met een tuin verhuizen. Hoe gaaf is het om dan ook buiten een tafel te hebben en daar TOON te decoreren. Zucht. Eerst hier maar genieten van mijn pre-spring ;)

Decoreren

De afgelopen dagen heb ik een test gedaan, blijkbaar kunnen hyacinten heel goed met weinig water leven. Ik had mijn hyacinten vanuit de bol al twee weken geen water gegeven en ze bleven groeien, maar wel langzaam. Afgelopen weekend ging ik naar de bloemist en legde uit dat ik graag de hyacinten zonder water op wilde hangen. Nou dat kon prima volgens hem hij zou alleen niet zo snel uit de knop komen. Ondertussen staan de hyacinten al 5 dagen zonder water (gister wel even besproeit want met de verwarming wordt het binnen best warm) en ze doen het prima YAY! Hopelijk kan ik er nog een aantal dagen van genieten en anders koop ik weer nieuwe :) Naast de hyacinten heb ik ook een bosje fluitekruid verknipt en aan TOON gehangen. Fluitekruid kan niet goed zonder water maar wanneer ze uitgedroogd zijn zien ze er nog steeds prima uit. Voor nu heb ik mijn pre-lente boven mijn hoofd hangen terwijl ik deze blog typ en de hyacinten zijn uitgekomen en ruiken heerlijk. Mijn man zei gisteren nog het lijkt hier wel lente ik weet niet of ik daar al aan toe ben. Tja jammer hihi ik wel :)

Tafelklem TOON weetjes....

Nog wat praktische info, je kunt de tafelklem bestellen bij Deens.nl voor 79,00 euro en hij is verkrijgbaar in de kleuren; zwart, wit, cement of tijdelijk ook in celadon. Een set bestaat uit twee staanders die op iedere tafel geschroefd kunnen worden met een tafelblad tot 8.5 cm dikte + een uitschuifbare legger (tot 250 cm lengte) De hoogte van de staanders is 90 centimeter hoog. 

Decoratietips voor TOON

Ik ben momenteel ook erg fan van vlaggetjes. Je kunt zo je tafel ook heel feestelijk maken. Om het toch nog een beetje winter te laten zijn heb ik er ook lichtjes aan gehangen. Oww TOON wat ben je toch multifunctioneel!

Ik ga fijn genieten van mijn pre-lente, hopelijk wordt de winter niet al te streng meer en mag de lente stiekem al een beetje beginnen.

Mocht jij ook besluiten om TOON aan te schaffen dan ben ik heel benieuwd hoe jij hem gaat stijlen. Deel je hem met mij op Facebook of Instagram?

Enjoy!
Liefs Mies

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »