Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
GASTBLOG | MISSJETTLE Missjettle heeft oog voor styling, blogt en maakt ons blij met haar Instagramposts...Tijd voor een gastblog dus!

Wandkleed Madam Stoltz in vrolijke tinten

Opeens doken ze weer op in het interieur-wereldje; wandkleden en macrame hangers! Een trend die goed aanslaat en die denk ik nog wel eventjes door blijft gaan. Grappig, deze trend doet me zo ontzettend denken aan vroeger. Toen hingen er ook in veel huizen wandkleden en macrame hangers. Voor het raam het liefst, in allerlei verschillende maten en kleuren. In sommige huizen kon je zelfs bijna niet meer naar binnen kijken door al die hangers. Als kind zag ik dit vooral als suf en oud-bollig. Ook niet heel gek als je bedenkt dat deze trend uit de jaren 70 komt en ik zelf uit de jaren 80 kom, in mijn jeugd was het alweer helemaal uit. 

Toch maakten ze een dikke comeback! En wat voor één! Ze zijn nu weer enorm hot ik kan ze nu stiekem eigenlijk best wel waarderen! Macrame hangers als plantenhangers en wollen wandkleden als muurdecoratie, in allerlei verschillende kleuren en maten, met de meest originele knoop- en weeftechnieken. Ik hou er van!

  

Gewassen linnen plaid is de perfect match!

Zo ook dit wandkleed uit de A/W16 collectie van Madam Stoltz. Eentje die je puur voor de sier ophangt. Een mooi groot exemplaar in de kleuren oker geel met ecru. Die leek mij wel erg mooi voor in onze slaapkamer, daar konden we nog wel wat kleur en iets opvallends aan de wand gebruiken. Mijn geluk was compleet toen ik de prachtige gewassen linnen plaid hier in de webshop aantrof in dezelfde tint. Ik vind het namelijk altijd mooi als een bepaalde kleur weer op een andere plek terugkomt in een ruimte zodat er wat meer 'balans' is. Ideaal dus! 

Onze slaapkamer hebben we neutraal gehouden met wat hout-tinten. De muur heeft een zacht grijze kleur, wat mooi is in combinatie met het hoofdboord van underlayment en de houten balk. Ik vind het belangrijk dat de slaapkamer rust uitstraalt; niet te veel poespas, prullaria en gekkigheid. Het is de kamer waar we graag tot rust willen komen. Door de neutrale kleuren wit en grijs is het makkelijk wat kleur toe te voegen. De kleur okergeel en het natuurlijke materiaal passen perfect bij de rest van de kamer. Deze twee items geven de slaapkamer een zachte en warme uitstraling.

Ik moet toegeven, deze trend is best wel heel tof! En ik vind het eigenlijk wel weer heel leuk dat trends telkens weer na zo veel jaar terugkomen! Madam Stoltz heeft hier weer erg goed op ingespeeld! Dus heb je nog een saai of leeg hoekje? Hang dan eens zo'n wandkleed tegen de muur, je zult zien hoeveel effect het geeft! 

 

Liefs, jet

www.missjettle.nl

 

Bewaren

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »