Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Geef je thuiskantoor een update Klinkt natuurlijk heel fijn dat flexwerken achter de keukentafel of op je heerlijke bank, maar hoe houd je dat lang vol? Het creëren van een inspirerende werkplek is cruciaal om je werk zo productief mogelijk te kunnen uitvoeren.

Pas onderstaande tips toe om een ontspannen thuiswerkplek te creëren. Wij leggen de focus op praktische maar stijlvolle items. Ook zie je veel kleur terug in onze woonaccessoires, dat boost namelijk de creativiteit en verhoogt het werkgeluk!

 

Een vaste plek in huis

Bepaal voor jezelf waar jij gaat werken. Is er een aparte ruimte beschikbaar in huis die je kan omtoveren tot jouw kantoor? Of blijf je op één plek aan de eetkamertafel zitten? Een vaste plek is fijn voor jezelf omdat je dan makkelijker kan schakelen tussen woon- en werksfeer. Kies een plek waar veel natuurlijk daglicht naar binnen komt, dit zorgt voor een betere concentratie. Gebrek aan voldoende licht in jouw kantoor of op jouw werkplek? Ga voor een mooie wandlamp of vloerlamp.

 

Voeg sfeer toe

Dat je nu van je thuis je kantoor hebt moeten maken betekent niet dat je de sfeer van kantoor moet meenemen naar huis. Druk vooral je eigen stempel op de uitstraling van je werkplek, dat is tenslotte waar jij je het fijnst en meest comfortabel bij voelt. Durf uit te pakken met accessoires waar jij je blij bij voelt of verf een muur in je thuiskantoor in een creatieve kleur zoals wijnrood!

Opgeruimd staat netjes

Natuurlijk hecht de één meer waarde aan een opgeruimd bureau dan de ander, maar het is vooral belangrijk je een vorm van structuur in jouw werkwijze kan aanbrengen. Zorg daarom voor genoeg opbergruimte voor alle notitieblokken, documenten en ander werkgerei. Kies voor een bureau met een rij vaste lades, ga voor opbergdozen of manden op je bureau of kies voor een vitrinekast of stijlvolle wandkast.

 

Creative space

Is jouw thuiskantoor groot genoeg om een apart zitje te creëren? Wij zeggen doen! Zo’n apart hoekje in jouw thuiskantoor is de perfecte plek voor een creatieve brainstormsessie! Mooie wall art kan hier niet ontbreken. Zo zorg je ervoor dat dit hoekje ook kan dienen als een Zoom of Google Meet plek (met mooie achtergrond)!

Met deze tips staat je niets meer in de weg en kan je lekker aan de slag in jouw thuiskantoor. Heb jij nog toevoegingen? Laat het ons zeker weten in de reacties onder dit blog.

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »