Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
GOOD & MOJO duurzame verlichting Sfeer creëren met de lampen van Good & Mojo

Ben je opzoek naar manieren om de sfeer in de verschillende ruimtes in jouw huis te verbeteren? Verlichting speelt hierbij een cruciale rol! Het kan een kamer transformeren, sfeer creëren en zelfs je gemoedstoestand beïnvloeden. Maar wil je niet alleen je interieur verbeteren, maar ook een positieve impact willen hebben op de wereld om je heen? Lees dan verder over Good & Mojo.

Een Missie om goed te doen

Bij Good & Mojo draait alles om goed doen, zowel voor mens als planeet. Voordat ze de reis begonnen met Good & Mojo, hadden de eigenaren al meer dan 20 jaar ervaring in de interieurindustrie. Maar ze wilden veranderen, een nieuwe weg inslaan door een duurzaam en sociaal merk te starten.

Duurzaamheid in elk detail

De zoektocht naar duurzame leveranciers leidde naar Zuidoost-Azië, waar Good & Mojo een betrouwbaar netwerk van leveranciers heeft gevonden. Dankzij hen kunnen ze materialen voor de lampen sourcen uit planten die overvloedig aanwezig zijn in de regio. Het merendeel van de verlichting wordt met de hand gemaakt door vakmensen in kleine, lokale gemeenschappen in Vietnam. Door hun handgeweven lampen te kopen, steunt Good & Mojo niet alleen het lokale vakmanschap, maar ook hun gemeenschappen.

 

Plant-Based verlichting met een urban twist

Met de nieuwste collectie is Good & Mojo nog dichter bij volledige plantaardige verlichting, natuur ontmoet stedelijke esthetiek. Van prachtige wand spots zoals de Zanzibar, stijlvolle hanglampen zoals de Ibiza, tot lampvoeten in zwart en wit die perfect matchen met de natuurlijke tinten van de lampenkappen. De collectie heeft het allemaal.  Ook kleinere lampen zoals de Buthan vind je terug in de collectie, perfect voor kleine huizen.

Licht aangedreven door zonne-energie

Bij Good & Mojo gaan ze verder dan alleen duurzaamheid in productie. Ze voorzien gemeenschappen die off-grid leven van schone energie en nemen deel aan humanitaire acties samen met de WakaWaka Foundation. Het doel is om tegen 2030 20.000 families te helpen.

Bomen planten voor een groenere toekomst

Sinds 2019 zijn is Good & Mojo partner van Eden Reforestation Projects. Dankzij deze samenwerking zijn er al meer dan 150.000 bomen geplant. Het doel is om tegen 2030 500.000 bomen te planten. Door deze reis te volgen en te ondersteunen, draag je direct bij aan het herstel van onze planeet.

Draag bij aan een betere wereld met een lamp van Good & Mojo

Of het nu gaat om je werkplek, woonkamer of slaapkamer, Good & Mojo brengt duurzame verlichting naar al je interieurs. Ontworpen met oog voor detail en geproduceerd met respect voor mens en milieu, bieden onze lampen niet alleen een prachtige toevoeging aan je huis, maar ook een tastbare bijdrage aan een betere wereld.

Sluit je aan bij de reis naar duurzaamheid en verlicht de wereld met Good & Mojo!

ONE LAMP = ONE TREE

Dus voor iedere lamp die jij koopt wordt er een boom geplant, hoe mooi is dat?!

Bekijk hier de hele collectie

 

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »