Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
HKliving Additions 23 De nieuwe collectie van HKliving laat je kennismaken met nieuwe artikelen in mooie, natuurlijke kleuren die perfect in je huidige interieur passen.

HKliving Additions 23

In deze collectie vind je veel naturel terug dankzij de pure materialen waarmee de designers van HKliving graag werken. Denk aan wol, teakhout en jute. Maar ook keramiek, fluwelen stoffen en glaswerk krijgen een plekje in deze collectie.

Het ontwerpproces

Bij het ontwerpen van deze collectie was HKliving op zoek naar een beetje ruwheid, noem het rebels. De extreem hoogpolige vloerkleden, ruwe chromen materialen en soms te gekke ontwerpen zijn daar het antwoord op. Naast de retro vibes die de jaren 70 met zich meebrachten, werd HKliving dit seizoen verliefd op de rock-'n-roll-periode van de jaren 80. Het is precies wat ze zochten - de nonchalance, eigenzinnigheid en een beetje funk!

Fotokunst van getalenteerd fotograaf Tim Buiting

Prachtige foto's van een vakantie op Sicilië. Tim Buiting beschrijft: "Dit beeld roept bij mij nostalgische gevoelens op en het lijkt alsof het ergens in de jaren 90 is opgenomen. Ik heb deze foto in de zomer van 2022 op film vastgelegd tijdens een vakantie op Sicilië. Na een heerlijke middag op het water besloten we om een stop te maken bij de beroemde Tonnara di Scopello. Naast ons lagen hier nog een tijdje veel meer boten voor anker, waaronder deze opvallende Penelope rondvaartboot. Deze trok meteen mijn aandacht en met het mooie lage zonlicht wist ik deze te fotograferen afbeelding."

Ontdek meer fotokunst van deze getalenteerde fotograaf op DEENS.NL! Zijn kunst is verkrijgbaar op onze webshop in twee verschillende maten: 105x145 cm en 125x175 cm.

Doris for HKliving

Ook Doris heeft weer een plekje in deze collectie. Deze serie Doris for HKliving bestaat uit acht veelzijdige sierkussens voor op je bank of fauteuil. De patronen zijn afkomstig van zorgvuldig geselecteerde stoffen allemaal gekozen door vintage modejager Doris zelf! Afgewerkt met een zachte stof en een kenmerkend logolabel, gevuld met hoogwaardige microvezels voor een luxueus gevoel.

Prints gebaseerd op een originele Japanse kimono die Doris vond op een markt in Parijs. Een ander kussen is een print van een vintage rok die Doris vond op Europa's grootste vintage markt in haar eigen woonplaats, de IJhallen in Amsterdam Noord. Doris was zó geïnspireerd toen ze deze stoffen ontdekte en op dat moment wist ze wat ze wilde doen: vintage kleding een tweede leven geven.

Ontdek de hele Additions 2023 collectie van HKliving bij DEENS.NL! Je ontdekt hoe een interieur aanpasbaar kan zijn en met je mee kan evolueren door de jaren heen.

Creating greater ambience where we can - HKliving.

Onze favoriete items uit de HKliving Additions 23:

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »