Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Geef je tuin een zomer make-over Eindelijk, de zomer laat niet langer op zich wachten! Na een voorjaar vol regen zijn we nu dan ook echt toe aan warme zomeravonden in een prachtige groene en fijne ingerichte tuin. Is jouw tuin al klaar voor de zomer?

We zijn er klaar voor! BBQ-en met vrienden, bakken in de zon. Maar is jouw tuin er ook klaar voor? Nog niet? Dan is dit het moment om er iets aan te doen!

Start jouw zoektocht ook altijd eerst met een rondje inspiratie op doen? Op deze manier kun je zelf je stijl bij elkaar zoeken en kom je eventueel al items tegen die je graag zou willen aanschaffen. Zo weet je zeker dat je blij zult zijn met het eindresultaat én het bespaart je veel speurwerk.

Relaxen

Onze eerste prioriteit in de tuin is ontspannen. En laat dat nu net een van de punten zijn wat het Nederlandse merk Fatboy ook belangrijk vindt. Kies voor een heerlijke hangmat in je tuin zoals de Headdemock Superb. Geniet van een goed boek met een drankje erbij en droom even weg naar een onbewoond eiland. Wij zien onszelf al helemaal liggen! Heb jij een grote tuin waar je makkelijk iets meer items in kwijt kunt? Kies dan voor meerdere items bij elkaar, zoals de Paletti loungebank, een zitzak en de Rondeju poef.

Kwaliteit én comfort van HOUE

Om nog even voor te borduren op die relaxte sfeer in de tuin; de PAON buitencollectie van HOUE mag eigenlijk niet ontbreken in dit blogartikel. De PAON serie heeft een Scandinavisch ontwerp met een vleugje Frans Victoriaanse romantiek. Hoe romantisch klinkt dat? Het bankje en de stoelen hebben een zitcomfort wat je niet zou verwachten van het metalen materiaal. Deze serie bestaat uit een eetkamerstoel, een loungestoel, een schommelstoel, een tweezitsbank en een barstoel. Allemaal ontworpen door een geweldige ontwerper: Henrik Pedersen. Passie voor design zit in zijn hoofd, ziel en hart, waar hij ook naar toe gaat.

Rotan

Who doesn't love rotan? Rotan is helemaal van nu en je ziet het tegenwoordig veel in interieurs. Ook in de tuin maakt het materiaal nu een opmars. Het geeft je tuin meteen een hele natuurlijke vibe en staat enorm gezellig tussen al dat groen. House Doctor is een kei in het ontwerpen en produceren van kwalitatieve en comfortabele tuinmeubelen. Zo bestaan er diverse rotan stoelen in het assortiment en het liefst wil je ze eigenlijk allemaal in je tuin! Om het een mooi geheel te maken leg je mooie sierkussens neer. Let wel op met regen. Het beste kun je je rotan meubelen en kussens dan even binnen of overdekt zetten.

Tuinhuis of een plek waar je overdekt kunt zitten?

Het is natuurlijk extra leuk om het daar ook knus en zomers te maken! Dit wordt vaak gezien als een verlengde van je huis. Maak het gezellig door ook hier te werken met mooie items en materialen. Deze leuke loungebank van HK Living zal een echte eyecather worden in de ruimte. Maak het helemaal af met wat groene planten. Combineer grotere en kleine plantjes met elkaar om op die manier het buitengevoel in je tuinhuis/overkapping te halen.

Heb jij nog meer tips om je tuin zomer-klaar te maken? Laat het ons vooral weten!

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »