Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Let's plant Ga aan de slag op je balkon of terras met de manden van House Doctor en de plantenpotten van ferm LIVING.

Let’s plant

Het zonnetje schijnt weer , tijd om de tuin in te gaan!

Tijdens de mooie dagen dit voorjaar hebben we het terras al van groene aanslag en onkruid ontdaan. Nu wordt het tijd om het terras om te toveren tot een waar plantenparadijs!

 

Tip 1: ga aan de slag met manden

Manden zijn naast een fijne opberger voor bijvoorbeeld tijdschriften en speelgoed de perfecte accessoires om je planten in te zetten. Mix en match verschillende manden in hoogte en breedte. De manden van House Doctor lenen zich hier perfect voor.  Ze zijn gemaakt van een mooie mix aan natuurlijke materialen wat natuurlijk uitstekend past bij de tuin.  Door de naturel manden te mixen met betonlook items zoals het bankje Gallery of een van de salontafeltjes Fifty of Gallery creëer je een natuurlijke look met een stoere body in je tuin.

  

 

 

Tip 2: Plantenpotten en balkonbakken

Met de prachtige collectie bloempotten van ferm LIVING haal je het beste in je tuin of balkon naar boven. Of je nu aan de slag wilt met een heerlijke kruiden, fruitboompjes of een echte Urban Look wilt creëren ferm LIVING heeft een geschikte pot voor alle soorten planten. Zelf houden wij wel van kleur dus een beetje flower power in de tuin vinden wij ook wel gezellig. Zorg dus dat je bloemen hebt die op verschillende tijden bloeien, zo heb altijd kleur in de tuin.

Heb je een balkon? Met de balkonbakken Bau maak je ook met gemak een groene oase van jouw balkon. Combineer ze met de verschillende potten van ferm LIVING en zet deze in een groepje bij elkaar. Zorg voor hoogte verschil in planten en potten om het voldoende speels en spannend te houden.  Waar wij van houden... Mix ze met wat potten die je al hebt staan of met een aantal simpele terracotta potjes en geef zo je persoonlijke touch aan het geheel.

 

 

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »